free download 78 travel guides written by experts

Burlaci și burlăcițe: cum să organizezi o petrecere memorabilă

Pentru 74% dintre cei care s-au căsătorit, petrecerea de dinaintea nunții a fost chiar mai distractivă decât nunta în sine*, așa că, dacă ai de organizat un astfel de eveniment, trebuie să te asiguri că ai la dispoziție toate instrumentele necesare. De la tematică până la decorațiuni, FabricaDeMagie.ro te ajută să pui în practică toate ideile, oricât de îndrăznețe ar fi acestea.

Cele mai multe petreceri pentru viitori miri cad în grija domnișoarei, respectiv cavalerului de onoare, iar petrecerea ține, de obicei, un weekend, în cazul celei organizate pentru mireasă (45%), respectiv o noapte, în cazul mirelui (27%), mai arată sondajul citat. Cele mai multe petreceri au loc în restaurante și baruri, însă tendințele arată o interes deosebit și pentru spații private. Astfel, burlacul, respectiv burlăcița și prietenii lor sunt protagoniștii unei petreceri de pomină într-un spațiu închiriat special pentru acest eveniment.

Indiferent de locul ales pentru petrecere, avem solicitări numeroase care ne arată că tematica este obligatorie. Dacă în urmă cu câțiva ani câteva accesorii – diademe, bandane etc – erau suficiente, acum se merge pe decorațiuni complete în tematica aleasă, de la baloane și pahare, până la costume. Cele mai populare teme în acest sezon sunt Pool & Garden Party – cu flamingo, unicorni, prințese, extrem de colorate, în cazul domnișoarelor, iar în cazul bărbaților am remarcat o tendință spre super eroi, Casino sau Barbecue party, unde costumele sunt de bază, a explicat Virginia Petrescu, fondator FabricaDeMagie.ro.

Infografic FabricaDeMagie.ro, Summer Party

Succesul unei astfel de petreceri este asigurat de organizarea acesteia în detaliu. Potrivit specialiștilor, există câteva lucruri pe care trebuie să le ai în vedere ca totul să decurgă perfect. Astfel, în primul rând, rezervă locația și stabilește tema. Comandă accesoriile, decorațiunile și costumele din timp, la fel și transportul spre și de la locație, mai ales în cazul în care petrecerea se termină în zori. Planifică activitățile și asigură-te că toți invitații sunt implicați.

Cele mai multe comenzi sunt făcute cu aproximativ o lună înainte de petrecere, însă cu data de livrare prestabilită. Cei mai mulți clienți apelează pentru pachetul complet, solicitându-ne ajutorul pentru a livra totul la cheie: de la decorațiuni (baloane, coifuri, lumânări, pampoane, tacâmuri) până la costume, inclusiv props pentru fotografii, a mai adăugat Viriginia Petrescu.

Potrivit acesteia, clienții cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani se axează pe zona de costume și acesorii, în timp ce cei cu vârste între 30 și 40 de ani optează pentru un pachet complet punând la fel de mare accent și pe zona de decorațiuni.

* potrivit unui sondaj Four Loko, care a vizat 1.000 de persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *