free download 78 travel guides written by experts

Bun venit la scoala, cu PROFI

Esti copil si treci pentru prima oara pragul scolii? Atunci aproape sigur te intrebi daca aici mai gasesti prieteni si daca te lasa sa te mai joci ca la gradinita, daca o sa fie bine si daca… si daca… si cate si mai cate.

Doar ca nici n-apuci sa intri bine in clasa ta pregatitoare si deja te intampina un cadou surpriza, o punga pe care scrie “Primul pachetel” si vine de la cineva care, in satul sau comuna ta, e tot mai bun si mai aproape de tine.

Primul pachetel

Asa-i ca esti curios sa vezi ce e inauntru? Punga aia frumoasa este plina de caiete, creioane, plastilina si jocuri puzzle, dar mai are pentru tine si o cutiuta cu suc. Mai mult decat atat, o periuta si un tub cu pasta de dinti, precum si un CD-cu Dr.Rabbit sunt acolo ca sa te ajute sa-ti pastrezi dintii frumosi si sanatosi, caci PROFI iubeste sanatatea.

Ca si tine, vor trece astfel mai usor peste emotiile primei zile la scoala aproape 4500 de elevi care intra in clasa pregatitoare din 170 de scoli din intreaga tara.

,,O data in plus suntem aproape de copiii aflati la inceput de drum scolar. Anul acesta, ne-am indreptat atentia catre comunitatile din afara marilor aglomerari urbane, acolo unde functioneaza magazinele noastre PROFI Loco. Iubim copiii si face tot ce putem pentru ca emotiile sa le dispara odata cu primul sunet de clopotel”, a declarat Luminita Bunda, directorul de marketing PROFI.

Initiativa face parte din campania PROFI iubeste sanatatea, un proiect amplu prin care PROFI investeste in programe de sanatate si preventie, atat pentru propriii sai angajati, cat si pentru publicul larg.

Cu magazine prezente in 338 de localitati si o echipa de aproape 12.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *