bucharest tech week 2021

București Mall câștigă premiul Hall of Fame – Best of Best 2017 la Gala CIJ HOF

Anchor Grup a fost distins de către CIJ Europe, principalul furnizor de știri din domeniul imobiliar din centrul și sud-estul Europei, cu premiul Best of the Best Hall of Fame (HOF), acordat proiectului de renovare și relansare a București Mall.

Acest trofeu atestă realizările excepționale ale Anchor Grup în domeniul imobiliar, proiectul dezvoltat de companie fiind votat drept cel mai important din centrul și sud-estul Europei de către un comitet alcătuit din profesioniști de top din domeniu din întreaga Europă.


Renovarea București Mall, primul centru comercial modern din România, a reprezentat o provocare, dar și o reușită extraordinară pentru Anchor Grup, fiind implementată într-o perioadă de peste doi ani. Compania a dus la bun sfârșit acest proiect în timp ce mall-ul era operațional, o premieră pentru România.

“Suntem mândri să primim acest premiu, căci implică recunoașterea internațională a eforturilor noastre pe piața din România. Nu doar că am dezvoltat cu succes primul centru comercial modern din România, dar am și reușit să îl reinventăm, păstrându-i statutul de reper urban. Acest premiu ne spune că procesul care a durat doi ani și în care am investit aproximativ 15 milioane de euro a fost o realizare nu doar din perspectiva clienților și chiriașilor noștri, ci și din cea a comunității internaționale. Premiul HOF este cu atât mai important cu cât îl primim acum, cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate pe piața din România”, a declarat Affan Yildirim, General Manager, Anchor Grup.

Gala CIJ Europe 2017 Hall of Fame Awards for Central & South Eastern Europe a fost organizată la Praga, la începutul lunii aprilie. Au concurat proiecte din Cehia, Ungaria, Polonia, România, Serbia și Slovacia. Printre cei care au votat câștigătorii s-au numărat CEOs, directori de firme din domeniu, asociații de profil, dar în proces au fost implicați și cititorii CIJ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *