free download 78 travel guides written by experts

Bucuresti Mall are grija de cei singuri

Mall fără pereche

Se apropie Valentine’s Day, totul în jurul tău vorbeşte despre dragoste, vezi cupluri fericite, inimioare, trandafiri. Ai vrea să împărtăşeşti bucuria lor, dar îţi lipseşte perechea.

Special pentru tine, Bucuresti Mall, Mall-ul fără pereche, organizează o serie de activităţi care să alunge singurătatea şi să te pregătească pentru un Valentine’s Day memorabil, împreuna cu partenerul strategic Playboy.

În data de 11 februarie eşti aşteptat la un “therapy party”. Facem terapie prin shopping, voie bună şi distracţie.
La ora 22.00 începe petrecerea cu iepuraşi Playboy, trupe de dance street, Wilmark care vor încinge atmosfera. Mihai Morar şi Marina Dina vor fi amfitrionii acestei petreceri care se va încheia la ora 00.00.

Daca terapia nu te-a vindecat complet, afla că în perioada 1 – 14 Februarie CardAvantaj oferă 3 rate suplimentare în magazinele partenere din Bucureşti Mall tuturor clienţilor săi, la toate cumpărăturile efecturate prin CardAvantaj.

Dorim să participi şi la concurs, înscrie-te pe //bm.anchorgrup.com/. Trimite datele tale şi o poză, strânge voturi şi poţi câştiga întâlnirea cu persoana ideală, cina, film şi cadou. Totul plătit de Bucureşti Mall. Primii 6 ce vor acumula cel mai mare număr de voturi în ordine descrescătoare vor fi declaraţi finalişti şi câştigători ai unei întâlniri perfecte.

Câştigătorii au şansa de a câştiga o excursie la Paris pentru 2 persoane. Mecanica este tragere la sorti.  Cei care votează au şi ei şansa unui câştig. Vor participa la o tragerea la sorţi unde pot câştiga un voucher în valoare de 500E.

        Bucuresti, 08.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *