free download 78 travel guides written by experts

Brewtiful se extinde într-o nouă locație premium: cel mai recent coffee spot, inaugurat în Cărturești Verona

Fidel conceptului său de business de retail-in-retail, Brewtiful a deschis un nou coffee spot în incinta librăriei Cărturești Verona (Magheru). Aflat la demisolul librăriei, spațiul funcționează și ca support center în formarea specialiștilor barista Brewtiful.

„Suntem bucuroși și mândri că am reușit să încheiem un parteneriat între două branduri 100% românești. Brewtiful se integrează perfect în demersul librăriilor Cărturești de a se reinventa constant și de a oferi clienților săi noi experiențe, iar locul este menit să devină o destinație pentru toți cei care cunosc faptul că lectura și cafeaua se îmbină armonios”, a precizat Aida Saru, Project Manager Brewtiful.

Brewtiful, Carturesti Verona

În incinta noului coffee spot, clienții regăsesc cafea de specialitate de ultimă recoltă, cu un punctaj foarte mare, alături de ustensile pentru preparat cafeaua acasă, cărți de specialitate și accesorii pentru servire. Ca și în celelalte locații din Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța și Baia Mare, meniul cuprinde sortimente precum espresso, long black, flat white, cappuccino, piccolo latte și latte, prețurile pentru acestea pornind de la 7 lei. Cafeaua este preparată de către specialiști barista artizani, pregătiți de către profesioniști în tehnica și arta cafelei de specialitate.

„Fiecare proiect Cărturești își propune să redefinească așteptările pe care le avem de la o librărie, iar colaborarea cu Brewtiful este încă un pas în această direcție. Ne bucurăm să avem aroma de cafea proaspăt preparată printre rafturile Cărturești Verona și sperăm ca relația istorică dintre cafea și literatură să fie dusă mai departe de cititorii care ne trec pragul,” a declarat Ana Niculescu, Manager Comunicare & Relații Publice la Cărturești.

Până la finalul anului, Brewtiful plănuiește dublarea numărului de francize din rețea, atât pe plan local, cât și internațional, echipa urmând să deschidă la începutul lunii octombrie un coffee spot în Nuremberg, Germania. Potrivit companiei, valoarea achiziției pentru un espresso bar la cheie se ridică la 35.000 euro, bugetul total acoperind echipamentele, taxa de intrare în franciză, softul de gestiune, trainingul de specialitate pentru barista și evaluările successive ulterioare pentru acesta.

Despre Brewtiful

Brewtiful este primul concept de franciză retail-in-retail din România, un business inovator, care combină dragostea pentru cafeaua de cea mai bună calitate, cu clienţii fericiţi, chiar la punctul de vânzare. Brewtiful este un concept retail-in-retail de master franchise, boutique coffee point de înaltă calitate, destinat retailerilor care doresc să rafineze interacţiunea cu clientul in store.

Brewtiful înseamnă perfecţiune, începând de la boabele de cafea şi procesul de preparare realizat exclusiv de barista, cu tehnici şi tehnologii de ultimă generaţie, până la designul impresionant şi, în final, la preţul accesibil al cafelei servite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *