free download 78 travel guides written by experts

BrandTailors aduce o noua perspectiva strategica brand-ului Silvana

Compania de consultanta de brand, BrandTailors, pune piatra de temelie a procesului de repozitionare pentru brandul Silvana al companiei Cadbury Romania. BrandTailors a dezvoltat o noua identitate vizuala de brand si un nou concept de ambalaj care sa permita dezvoltarea ulterioara a arhitecturii brand-ului Silvana in functie de evolutia categoriei de produse zaharoase. Partener traditional pe consultanta de brand, BrandTailors a fost insarcinat sa dezvolte o noua platforma de brand, pornind de la motivatiile actuale de consum, si un concept de design de ambalaj competitiv, ancorat in beneficiile emotionale ale marcii, care sa ajute brand-ul Silvana sa se diferentieze fata de restul jucatorilor si sa permita crearea unor asocieri de brand puternice si relevante pentru consumatori. Inspirata din schimbarea retetei de produs, noua identitate a marcii a fost facuta plecand de la o „bula de fericire” potretizata in culori gurmande si optimiste.

„In ultima perioada asistam la o  crestere importanta in volum pe piata produselor zaharoase datorita intrarii jucatoriilor internationali care au adus foarte multe elemente de noutate atat la nivel de produs, cat si la nivel de imagine. Avand in vedere aceste premise brand-ul Silvana se relanseaza sub o noua platforma de pozitionare <Bombonica care te bine-dispune> intarind legatura emotionala cu consumatorii. Savurarea unei bomboane Silvana devine un moment de bucurie, prietenie, caldura sufleteasca si aminteste de bucuria de a trai viata asa cum este ea”, spune Beatrice Danis – Managing Partner BrandTailors.

In paralel cu demersul echipei BrandTailors s-au desfasurat si eforturile Cadbury Romania, care a creat o reteta imbunatatita de produs, venind in intampinarea nevoilor si cerintelor consumatorilor, exprimate prin intermediul cercetarilor de piata desfasurate.

Pentru design-ul de ambalaj, solutia grafica s-a concretizat intr-o combinatie cromatica foarte proaspata care inspira buna dispozitie, voiosie si optimism si care reuseste sa-si surclaseze competitorii prin impact vizual.

Echipa de lucru pentru acest proiect a fost: Beatrice Danis – Managing Partener, Janos Kurko – Creative Partner, Alina Cranga – Account Manager, Mihai Parpalea – Desktop Publisher. La acest proiect au lucrat si fosti membrii ai echipei BrandTailors carora le apreciem efortul: Andreea Lupu – Brand Consultant si Roxana Iancu – Account Executive.

BrandTailors este o companie romaneasca de consultanta de brand care ofera servicii ce includ: Audit de brand, Strategie de brand, Naming, Identitate vizuala, Design de ambalaj, Branding ambiental, Branding digital, Comunicare de brand si Brand Management. BrandTailors este autoarea a numeroase proiecte de rebranding de anvergura printre care Kandia, Laura, Magura, ROM, Ardealul, Wiesana, Tomi, Eurovita, Loteria Romana, Ana Holdings, Europa FM, Radio 21, Bankia si Class Living si a multor proiecte de branding incluzand: Grania, Gata, Planorama, Edenia, Vertaria, Fulg De Vara, Flavora, Vibe FM, Unlock Market Research.

Bucuresti, 01.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *