metalshow

Brands&Bears sunt “Campioni pentru un sport curat”

"Placuta onorifica – si onoranta – ce ne-a fost decernata in prima zi a Conferintei Internationale “Nu Dopajului" are valoarea unui “trofeu". Echipa noastra a fost castigatoare pana la capat." – spune Cristina Lambru, Director de Creatie la Brands&Bears.

"A fost o placere sa lucram cu profesionisti, mai ales ca sunt si pasionati de sport", spune Dna Graziela Elena Vajiala – Presedintele Agentiei Nationale Anti-Doping.

Competitia sportiva te face intodeauna sa te gandesti la castigatori iar in perioada in care am lucrat pentru acest proiect am fost mai tot timpul in lumea campionilor. Poate ca si de aceea, distinctia primita de noi, ne-a facut sa simtim maretia locului intai pe podium.

Cu ocazia Conferintei Internationale "Nu Dopajului" care a avut loc pe 8 noiembrie la Hotel Intercontinental s-a dat startul campaniei “Campioni pentru un sport curat". Totul a inceput odata cu toamna!

ANAD (Agentia Nationala Anti-Doping) a convocat publicitarii de la Brands&Bears pentru meciul important impotriva dopajului. Iar ursii si-au scos ghetele cu crampoane de la naftalina, si-au flexat neuronii si au intrat pe teren.
In BRIEF solicitarea era clara : “Sa joci curat!" este mesajul principal al campaniei iar prin acest mesaj se urmareste educarea celor implicati in activitati sportive in spiritul sportivitatii.

Scopul campaniei il reprezinta promovarea valorilor sportului in vederea prevenirii si combaterii dopajului utilizand imaginea unor sportivi de performanta retrasi din activitatea competitionala.

Dopajul este o problema reala in randul tinerilor sportivi pentru ca le ofera o imagine falsa asupra succesului. Dopajul este o agresiune la adresa sanatatii si este contrar spiritului sportului.

Ales numai dupa doua runde de lucru, posterul dezvoltat de creativii de la Brands&Bears spune simplu si puternic “Nu te dopa! De la succes la esec nu este decat un pas". Vizualul este declinat pe plicuri RomFilatelia si machete de presa.

Din partea ANAD au jucat pentru un sport curat: Graziela Elena Vajiala – Presedinte, Florin Man – Vicepresedinte, Departamentul relatii publice: Valentina Macovei, Gabriela Serban, Departamentul Educatie: Gabriela Andreiasu, Claudia Berbecaru, Ivona Potzaichin; iar din partea Brands&Bears: Cristina Lambru – Creative Director, Adina Stanescu – Copywriter, Anda Runtag – Art Director, Vlad Leonard – DTP Dept., Adrian Popescu – Account Executive, Emanuel Grigorcea – Client Service Director.

Bucuresti, 27.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *