Shadow

Bookurier se așteaptă de Sărbătorile de iarnă la 20.000 livrări pe zi. Au pregătit peste 120 de curieri

Bookurier, companie românească de curierat fondată în 2008, estimează că în perioada Sărbătorilor de Iarnă, volumele de livrări vor crește chiar și cu 80% față de media din restul anului. Tocmai în acest sens au pregătit 120 mașini, 200 angajați dintre care în departamentul operațional activează peste 150.

Luna Decembrie este una dintre cele mai provocatoare perioade din an pentru companiile de curierat. Crăciunul și Anul Nou transformă decembrie în cea mai aglomerată lună de shopping din an, ceea ce pune o presiune mare în industria de curierat. Tocmai de aceea, Bookurier s-a pregătit cu redimensionarea capacităților operaționale în sensul de creștere, a dezvoltat capacitățile de integrare digitală cu diferitele platforme de magazine la cheie precum și extinderea ferestrei operaționale de livrare atât în timpul săptămânii cât și în perioada de weekend.

Bookurier sarbatori

”Tocmai pentru că într-o singură zi, putem ajunge la peste 20.000 de expedieri livrate, compania a pregătit suplimentarea flote de livrare prin angajarea unui număr suplimentar de noi colaboratori, amenajarea unui nou spațiu de depozitare pentru procesarea volumelor suplimentare, precum si îmbunătățirea schemei de plată pentru performanță în livrare a partenerilor noștri, pentru a face față cu brio în toată luna Decembrie.” a declarat Ciprian Dumbraveanu, Head of Sales bookurier Logistics.

De 14 de ani, compania Bookurier investește constant în servicii și soluții bazate pe tehnologii noi care să ajute clienții să economisească timp și bani. Tocmai în acest sens, a lansat în acest an cel mai rapid și flexibil mod de livrare – București Today – serviciu de livrări rapide în București, în 24 de ore și redirecționarea gratuită a coletelor ramburs. Potrivit datelor companiei de curierat Bookurier, de Sărbătorile de Iarnă, cea mai aglomerată perioadă, volumele de livrări cresc chiar și cu 80% față de media din restul anului.

Conform statisticilor în domeniu, comercianții online obțin mai multe comenzi datorită reducerii timpului de livrare, accesului aproape imediat la produse, ceea ce face astfel alegerea mai ușoară. Compania estimează pentru sezonul de vârf din an o creștere cu peste 20% a volumelor, față de anul trecut. Ca să prevină întârzierile la colete, compania de curierat Bookurier a mărit capacitatea depozitelor cu 50% și a forței de livrare cu peste 30%.

București Today este o soluție care răspunde unei cereri frecvent întâlnită în ultimii doi ani pe piața din România – livrarea în aceeași zi. Acest lucru este rezultatul creșterii apetitului pentru cumpărături online, pe fondul diversificării cererii, cât și a restricțiilor sociale cauzate de pandemie.

Bookurier are acoperire de 100% din teritoriul național și livrează coletele în orice localitate din Romania, fără taxare de kilometri exteriori, direct la ușa destinatarului. Pentru un cost cât mai scăzut, opțiunea Economic asigură un procent de livrare la 24 de ore de peste 85% din totalul coletelor preluate. În caz de livrare nereușită, returul coletului se efectuează fără costuri suplimentare. Funcțiile de urmărire în timp real al coletului asigură faptul că atât companiile care furnizează produsele, cât și clienții acestora, vor primi imediat actualizări cu privire la statusul comenzii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *