free download 78 travel guides written by experts

Bonami: recorduri de vânzări în cele două weekend-uri Black Friday și o nouă politică de retur

Pe durata promoțiilor speciale de Black Friday, magazinul online cu mobilier și decorațiuni, Bonami a înregistrat o creștere cu 40% a vânzărilor față de anul trecut, acestea ajungând la o valoare de peste 320.000 de euro. De o creștere similară au beneficiat și celelalte piețe unde Bonami este prezent: Cehia, Slovacia, Polonia și Ungaria, valoarea totală a vânzărilor fiind de peste 2 milioane de euro.

Produsele preferate ale românilor sunt covoarele, piesele mici de mobilier și accesoriile pentru bucătărie. Cea mai mare comandă efectuată în România pe durata celor două weekenduri promoționale a avut o valoare de 12.000 lei și a constat în 3 piese de mobilier.

Numărul de produse vândute a fost de 12.000 pentru România și de 80.000 pentru toate piețele unde compania este prezentă. Majoritatea comenzilor au fost efectuate de pe telefonul mobil, 10% dintre ele prin aplicația mobilă Bonami.

Traficul pe website a crescut cu 60% față de o zi obișnuită, iar cele mai multe comenzi au fost plasate în cele două zile de duminică.

Bonami Black Friday

Bonami, prelungește perioada de returnare a mărfurilor de la 90 până la 365 de zile.

Îmbunătățirea serviciilor de retur este sincronizată cu sezonul premergător Crăciunului, pentru a elimina teama clienților de a cumpara obiecte ce nu corespund așteptărilor lor.

Prelungirea termenului de retur nu va fi limitată în timp, ci reprezintă o schimbare permanentă. „Pe lângă faptul că este confortabil pentru clienți, un termen lung îi ajută să depășească incertitudinile pe care le pot avea atunci când achiziționează mobilier online. În acest fel le oferim oportunitatea de a testa direct modul în care piesa selectată se potrivește în propriul cămin. Transporturile supradimensionate, vor fi preluate pentru retur, Bonami suportând costurile aferente. Facem acest pas cu încredere și datorită faptului că recent am îmbunătățit calitatea gamei noastre de produse.”, a menționat CEO-ul Bonami, Pavel Vopařil.

În perioada 1 octombrie-20 decembrie, Bonami desfășoară promoția cashback de Crăciun. Astfel, întreaga sumă a cumpărăturilor efectuate în această perioadă va fi returnată clienților în formă de credite, în contul Bonami, pe 22 decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *