Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast
Shadow

BMW Motorrad şi Marshall anunţă un parteneriat strategic

Inovaţie şi calitate premium pentru viitoarele sisteme de sonorizare BMW Motorrad.

Bucureşti/München. Condusul unei motociclete în timp ce ascultaţi muzică – ambele se potrivesc deoarece promit experienţe emoţionale profunde şi plăcere intensă pe două roţi. Din acelaşi motiv generaţii de artişti şi-au dedicat piesele experienţei motociclismului.

Pentru a se asigura că ritmul şi basul completează perfect auzul în timpul călătoriei, BMW Motorrad s-a angajat de mult timp în dezvoltarea vastă a sistemelor sale de sonorizare. Prin parteneriatul său pe termen lung, convenit acum, cu renumita companie britanică Marshall Amplification, inovaţia şi calitatea sistemelor de sunet BMW Motorrad vor fi duse la un nou nivel.

BMW Motorrad and Marshall announce strategic partnership

Timp de 60 de ani, Marshall, originară din Hanwell (Londra), cu sediul acum în Bletchley, Milton Keynes (Marea Britanie), a produs amplificatoare legendare de chitară, folosite de cei mai buni muzicieni din lume. Din 2012 a extins calitatea audio şi în domeniul căştilor şi difuzoare active concepute pentru iubitorii de muzică, unde compania a fost recompensată cu multe premii.

Legendarul spirit Marshall şi puterea de dezvoltare a BMW Motorrad se vor reflecta în viitor în noile produse inovatoare pentru motociclete şi muzică, în special în segmentul BMW Motorrad Heritage. BMW Motorrad va prezenta foarte curând primele produse noi rezultate din acest parteneriat strategic. Mai multe detalii vor fi comunicate pe 29 iulie 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *