free download 78 travel guides written by experts

BMW M850i xDrive Cabriolet explorează steet art-ul Miami, întru-un proiect Art Basel Miami Beach

Cu ocazia Art Basel organizată în Florida, BMW i-a însoţit pe artiştii Alexandre Arrechea şi Spencer “MAR” Guilburt în turul lor prin oraşul decorat cu numeroase picturi murale faimoase în lume. BMW este partener oficial tradiţional al Art Basel Miami Beach.

Bucureşti/München/Miami Beach. Sunt aproape pretutindeni şi totuşi nu sunt uşor de găsit. Graffitiurile de mari dimensiuni, cunoscute şi ca picturi murale în cea mai artistică formă a lor, sunt o parte integrantă a scenei urbane din Miami. Oraşul din sudul Floridei este privit ca un acentru al street art.

Cu ocazia Art Basel Miami Beach (5-8 decembrie 2019), BMW a însoţit artiştii Alexandre Arrechea şi Spencer “MAR” Guilburt într-un tur de descoperire a celor mai remarcabile exemple de picturi murale moderne din metropola scăldată de Atlantic. Artistul vizual Arrechea şi specialistul în street art Guilburt au parcurs acest Mural Tour într-un automobil potrivit pentru a adăuga o notă vizuală străzilor din orice aglomeraţie urbană.

Elegantul BMW M850i xDrive Cabriolet oferă o imagine liberă perfectă a cerului albastru şi strălucitor, a arhitecturii spectaculoase din Miami şi a multor faţade ale oraşului ce au fost decorate de artiştii stradali.

BMW M850i xDrive Cabrio at Miami with visual artist Alexandre Arrechea @alexandrearrechea and street artist Spencer “MAR” Guilburt @this_means

Ca partener de lungă durată al renumitei expoziţii Art Basel, BMW este implicat din nou la Miami, de exemplu printr-un serviciu VIP Shuttle şi ca parte a iniţiativei comune BMW Art Journey şi BMW 8 Series Mural Tour. Alexandre Arrechea şi Spencer “MAR” Guilburt s-au plimbat prin oraş cu BMW M850i xDrive Cabriolet în căutarea celor mai fascinante picturi murale. Pe lângă faţadele pe care Guilburt le-a decorat cu picturi murale, una dintre opriri a fost la expoziţia cu lucrări ale lui Arrecha din cadrul Art Basel Miami Beach, la galeria Nara Roesler. Fanii street art pot urmări turul de descoperire pe canalele social media ale celor doi (@this_means, @alexandrearrechea) şi pe cel de implicare culturală a BMW Group (@bmwgroupculture).

La Mural Tour prin Miami, BMW M850i xDrive Cabriolet şi-a arătat calităţile sale impresionante. Cu apariţia sa dinamică şi elegantă, decapotabila cu patru locuri oferă cea mai exclusivistă modalitate de a te bucura de plăcerea condusului într-un automobil sport de lux BMW Seria 8. 15 secunde sunt necesare pentru deschiderea sau închiderea soft topului textil, ce este operat electric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *