free download 78 travel guides written by experts

BMW Group şi Daimler Mobility AG deschid calea pentru creştere profitabilă a joint-venture-urilor de mobilitate

● Creştere dinamică a serviciilor de mobilitate ale joint-venture-urilor: aproape 90 de milioane de clienţi, +44% e la începutul anului 2019 ● Noua organizaţie-umbrelă susţine direcţia eficientă şi concentrarea activităţilor ● FREE NOW îşi măreşte valoarea mărfurilor brute (rata de rulare) / veniturile semnificative ale platformei ating un nou record de peste două miliarde de euro ●

München/Stuttgart. După lansare cu succes a joint-venture-urilor YOUR NOW în februarie 2019, companiile îşi menţin tendinţa de creştere dinamică: aproape 90 de milioane de oameni folosesc în prezent serviciile de mobilitate ale joint-venture-urilor pentru car-sharing, ride-hailing, parcare, încărcare şi platforme multimodale, care sunt oferite în peste 1.300 de oraşe de pe mapamond.

Acţionarii stabilesc acum planul pentru următoarea etapă de expansiune a joint-venture-urilor, care va fi axată pe creştere profitabilă. Serviciile oferite de joint-venture-uri vor continua să fie adaptate nevoilor clienţilor şi vor fi grupate pe trei piloni: 1. FREE NOW. 2. SHARE NOW. 3. PARK NOW & CHARGE NOW. Introducerea unei noi organizaţii-umbrelă, cu începere de la 1 ianuarie 2020, va susţine gestiunea eficientă a acestor trei piloni.

Rainer Feurer, vicepreşedinte executiv BMW Group pentru investiţii: “Ca acţionar, credem cu tărie că prin combinarea acestor servicii în trei piloni vom consolida impactul şi concentrarea joint-venture-urilor într-un mediu foarte competitiv, şi cu creştere rapidă. Ambii acţionari susţin modelul de afacere YOUR NOW şi sunt determinaţi să dezvolte joint-venture-urile într-un jucător de frunte al pieţei de mobilitate.” Franz Reiner, director executiv al Daimler Mobility AG: “Deschidem calea pentru ca joint-venture-urile YOUR NOW să obţină rentabilitate durabilă. În acelaşi timp, parteneriatele sunt din ce în ce mai importante pentru succesul pe piaţă şi, pentru aceasta, sunt deschişi pentru o accelerare a creşterii.”

BMW Group Vocational Training goes digital

FREE NOW ajunge la venituri ale platformei de peste două milioane de euro şi atinge aproape 300 de milioane de călători

FREE NOW (anterior mytaxi), unul din principalii furnizori de mobilitate din Europa, care include serviciile de taxi şi ride-hailing FREE NOW, Beat, Kapten şi serviciul de scutere electrice Hive, se îndreaptă spre câştiguri-record pentru 2019: rata anuală de rulare GMV (volumul mărfurilor bute; veniturile platformei) va atinge peste două miliarde de euro – o creştere semnificativă faţă de valoarea anului trecut. În 2019, numărul total de călătorii va fost mai mare cu 120% faţă de 2018: FREE NOW va fi efectuat aproape 300 de milioane de călătorii în 18 ţări din Europa şi America Latină la finalul acestui an. Peste 39 de milioane de pasageri au profitat de serviciile oferite de peste 800.00 de şoferi afiliaţi. Creşterea s-a datorat în parte şi lansări cu mare succes a Beat în Mexico City şi a Kapten în Londra, precum şi extinderii serviciului Ride – închiriere de maşini – al FREE NOW în Germania, care permite clienţilor să rezerve o maşină închiriată, cu şofer autorizat, la un preţ fix.

FREE NOW este pe drumul spre o creştere şi în 2020: servicii suplimentare de mobilitate, cum ar fi scuterele electrice, biciclete electrice, car-sharing şi transportul public, vor fi integrate în aplicaţie, alături de activitatea principală de ride-hailing. Această integrare a ofertelor de mobilitate multimodală se bazează pe competenţa REACH NOW în combinarea mai multor servicii de mobilitate, cu opţiuni de rezervare, pe o singură platformă (“Mobility-as-a-Service”/ MaaS). Serviciile REACH NOW sunt utilizate în prezent de peste şapte milioane de oameni din 20 de oraşe din întreaga lume. În sudul Germaniei, opţiunile de ride-sharing la cerere au fost extinse în colaborare cu Autoritatea de Transport Karlsruhe (KVV) din Ettlingen şi cu compania de transport public Stuttgarter Straßenbahnen AG (SSB) din Stuttgart. REACH NOW se va concentra din ce în ce mai mult pe dezvoltarea diverselor soluţii de mobilitate, cum ar fi platformele Mobility-as-a-Service şi soluţiile la cerere pentru şi cu oraşele şi companiile de transport public.

SHARE NOW va fi dezvoltată suplimentar în mod sistematic, în timp ce continuă integrarea car2go şi DriveNow

Furnizorul de car-sharing în sistem free-floating SHARE NOW, rezultat din fuziunea celor două servicii car2go şi DriveNow, a înregistrat aproape un milion de clienţi noi de la începutul anului. Prin adăugarea Parisului în ianuarie şi a Budapestei în aprilie, SHARE NOW şi-a extins amprenta europeană în 2019 pentru a include două capitale europene importante. În viitor, accentul va fi pe oraşele care promit o creştere rentabilă pe termen lung. O revizuire este în desfăşurare în prezent pentru a determina unde ar mai fi necesară reorganizarea.

În acelaşi timp, activitatea de car-sharing se dezvoltă în mod sistematic, iar integrarea cu succes a celor două servicii continuă: aplicaţia SHARE NOW este disponibilă din noiembrie 2019. La Viena, noua aplicaţie SHARE NOW permite în premieră ca vehiculele car2go şi DriveNow să fi rezervate şi închiriate direct, în viitor urmând şi alte oraşe. Oferta va fi extinsă, în urma unei etape-pilot de succes care a testat car-sharing pe termen lung la Milano şi Hamburg. Car-sharing pe termen lung oferă opţiunea de închiriere a automobilelor SHARE NOW pentru o perioadă de până la 14 zile.

CHARGE NOW este reţeaua de încărcare cu cea mai rapidă extindere din Europa; PARK NOW îşi extinde semnificativ poziţia de lider în soluţii de parcare digitale

CHARGE NOW este principalul agregator al infrastructurii de încărcare din Europa şi, prin urmare, un factor-cheie pentru o mai mare penetrare a pieţei de mobilitate electrică. Serviciile de încărcare CHARGE NOW oferă deja acces la 85% din reţeaua de încărcare europeană din 30 de pieţe europene. Acesta cuprinde peste 130.000 de puncte de încărcare şi contracte cu aproximativ 400 de operatori de puncte de încărcare. Numai în Germania, CHARGE NOW realizează o acoperire de piaţă de 98%. CHARGE NOW este furnizat de Digital Charging Solutions GmbH, care dezvoltă şi soluţii individuale personalizate de încărcare pentru alţi producători de automobile şi operatori de flote.

PARK NOW permite clienţilor să folosească o aplicaţie pentru a căuta şi a plăti spaţiile de parcare. În 2019, PARK NOW şi-a extins şi mai mult poziţia de lider în soluţii de parcare digitale: 36 de milioane de clienţi din 10 ţări ale Uniunii Europene şi SUA folosesc serviciile PARK NOW Group. În 2019, PARK NOW a ajuns la 230 de milioane de tranzacţii cu brandul său principal, plus Parkmobile, RingGo şi Parkline. PARK NOW se dovedeşte ca partener pentru municipalităţile moderne şi a fost recompensat cu Premiul European de Parcare pentru soluţii de parcare pe baza de emisii din Marea Britanie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *