free download 78 travel guides written by experts

BMW Motorrad România continuă parteneriatul cu pilotul Cătălin Cazacu şi în sezonul competiţional 2017

BMW Motorrad România va extinde colaborarea cu pilotul Cătălin Cazacu şi pentru sezonul 2017, focusul fiind pe participarea într-un număr mai mare de etape din campionatele din Europa: Campionatul European Alpe Adria şi Campionatul Est-European.

BMW Motorrad România îl felicită pe Cătălin Cazacu pentru performanţele din sezonul competiţional 2016, pilotul român acumulând cel mai mare punctaj din acest sezon al Campionatului Naţional de Motociclism Viteză. Cazacu a obţinut 98 de puncte dintr-un total de 125 de puncte. În cele cinci etape desfăşurate în CNMV, Cătălin Cazacu a obţinut o victorie, trei clasări pe locul doi şi un loc patru.

Catalin Cazacu

Cazacu a participat şi la două etape din campionatul RoSBK, obţinând victoria în ambele. De asemenea, în participarea la două etape din Campionatul European Alpe Adria, Cătălin a obţinut un loc 12, iar în cea de-a doua a abandonat din motive tehnice.

BMW Motorrad România va extinde colaborarea cu pilotul bănăţean şi pentru sezonul 2017, focusul fiind pe participarea într-un număr mai mare de etape din campionatele din Europa: Campionatul European Alpe Adria şi Campionatul Est-European.

“ Cătălin a dat dovadă de o perseverenţă ieşită din comun, reuşind să încheie anul cu cel mai mare număr de puncte din Campionatul Naţional de Motociclism Viteză. Tocmai de aceea am hotărât să extindem parteneriatul nostrum şi în anul 2017, Cătălin fiind un partener important atât în promovarea motorsportului, cât şi a siguranţei rutiere. Suntem încrezători că această colaborare va fi în continuare extrem de fructuoasă şi că se va materializa prin multiple victorii”, a declarant Ionuţ Bâtu, Country Manager BMW Motorrad România.

“Mă bucur că putem continua acest partneriat, el fiind un element important în proiectul meu legat de motorsport. În ciuda unui an greu, am reuşit să avem rezultate notabile, iar sfârşitul de an este unul în care punem pe hârtie planurile pentru 2017. Pe lângă activitatea competiţională, îmi doresc să putem continua şi parteneriatul început în domeniul siguranţei rutiere şi a modulelor de siguranţă pentru motociclişti”, a precizat pilotul Cătălin Cazacu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *