Shadow

Blossom, by Hannami Shoes – colecția statement a feminității și a seducției

Întocmai cum florile de cireș – simbolul Hannami Shoes reprezintă un spectacol absolut apreciat de întreaga lume, la fel și pantofii unei femei trebuie să reprezinte prilejul unei noi povești memorabile.

Modelele ce se regăsesc în colecția Blossom propun schimbarea paradigmei cu care femeia a fost obișnuită până acum de industria fashion. Cum ar fi ca în jurul pantofilor să se construiască întreaga ținută? Ei bine, simply Blossom! Atunci când mici opere de artă îți încalță picioarele, o ținută, oricât de simplă ar fi, capătă valoare și strălucire. Dacă întorci pentru o clipă oglinda invers, lumea nu-ți va părea cu susul în jos, ci tot ce știai până atunci va căpăta dintr-o dată o altă semnificație.

Calitatea, confortul, unicitatea, design-ul de excepție și atenția la detalii fac dintr-o pereche de pantofi declarația de stil și putere a femeii. Iar Blossom, colecția de primăvară – vară lansată de Hannami Shoes are toate elementele menite să susțina femeia în toate momentele și proiectiile sale: la birou și în salturile din carieră, în locurile noi pe care și-a propus să le descopere, în momentele cotidiene oferite celor dragi, la cele mai sofisticate evenimente, dar și la propria nuntă – momentul pe care l-a visat dintotdeauna.


Colecția cuprinde modele variate de pantofi, botine și sandale, de zi și de seară, ce pot fi ușor customizate prin mixuri de culori și texturi diferite. Culori tari în combinații îndrăznețe, materiale variate precum pielea naturală, camoscio,catifeaua, satinul, pielea de șarpe și accesoriile cusute manual, tocuri groase sau subțiri, sandale pe gleznă, dar și florile de cireș – simbolul Hannami Shoes, se regăsesc în noua colecție Blossom adresată femeilor cărora nimic nu le stă în cale și care cuceresc tot prin frumusețe, delicatețe, echilibru și iubire. Fiecare pereche este lucrată manual și fiecare ediție este limitatș, iar prețurile sunt cuprinse între 450-900 lei.

Produsele pot fi achiziționate din shop-ul online https://www.hannami.ro/store sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/HannamiShoes/. Consultanța și personalizarea se fac în urma unei programări la atelierul de pe Bd. Corneliu Coposu, nr.2.

Preturi si coduri produse:
170213 Sandale Wild Joy – combinatie negru- galben, piele, toc 12 cm, platou 2 cm, talpa tunit, pret: 595 lei
170207 Sandale Red Passion – pantof-sandale cu varf inchis si calcai gol, velur rosu, toc 10 cm, talpa piele, pret: 650 lei
170205 Sandale Crystal – sandale cristale – Bridal, velur bej, talpa piele, toc 10 cm, pret: 800 lei
170222 Botine High Phantesia – botine din piele gri sidefata, decupaje asimetrice, talpa piele, toc gros 10 cm, pret: 790 lei

170224 Sandale Elegant New Start – sandale perlute aurii, toc 10 cm, talpa piele, pret 1200 lei
170228 Sandale Black Gold – sandale – banuti glezna, toc 10 cm, talpa piele, velur negru, pret 695 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *