tech week
Shadow

Black Friday în imobiliare: un dezvoltator imobiliar din Târgoviște anunță reduceri excepționale la Apartamente

Dezvoltatorul Class Park Development se aliniază trendului american și organizează Black Friday pentru apartamentele din noua fază de dezvoltare. Campania de reduceri cuprinde un stoc limitat de Apartamente din Class Park Residence și începe pe 1 Noiembrie, oferind reduceri de până la 6.000 de Euro.

Fenomenul Black Friday, cu semnificația unanim cunoscută, își are originile în Statele Unite ale Americii, în jurul anul 1960 și a fost prezentat ca un val de reduceri semnificative menite să încurajeze cumpărăturile pentru sărbătorile de iarnă. Trendul a fost îmbrățișat și în România și este aplicat în varii arii de interes.

Echipa Class Park Residence din Târgoviște a lansat recent o nouă fază de dezvoltare, ce respectă noile norme nZEB (nearly Zero-Energy Building) și cuprinde 8 blocuri, cu un total de 350 de apartamente.

În cadrul proiectului sunt folosite soluții moderne de construire și management, pentru a reduce aproape de zero consumul de energie: soluții inteligente de iluminat și panouri electrice, centrală de bloc pentru diminuarea poluării, termosistem din polistiren expandat de 10 cm grosime și tencuială decorativă. Blocurile vor avea clasa energetică A, cu un grad ridicat de eficiență, ceea ce înseamnă mai mult confort termic și costuri de întreținere reduse.

Black Friday - Class Park

Obiectivul dezvoltatorului este de a încuraja tranzacțiile într-o perioadă cu multe provocări, în care consumatorii sunt debusolați și pun în balanță achiziția rapidă, pentru a beneficia cât mai repede de un confort sporit de locuire și amânarea deciziei, în speranța unui trend descendent al prețurilor la apartamente.

„Prețurile apartamentelor vor continuă să crească. Materialele de construcții se scumpesc, la fel și mâna de lucru, motiv pentru care facem eforturi să menținem prețurile accesibile în noua fază de construire. Inițiativa campaniei de Black Friday este de bun augur în contexul pandemiei ce a schimbat pentru totdeauna funcționalitatea locuinței, care este mai nou și loc pentru tele-muncă, dar și spațiu pentru cursuri online. Înțelegem nevoia consumatorilor de confort și construim unități spațioase, pentru a le oferi condiții mai bune de locuire. Încă din stadiul de proiectare am gândit apartamente cu 2 camere plus birou, pentru a răspunde nevoilor actuale, în care petrecem majoritatea timpului acasă și fiecare membru al familiei are nevoie de un spațiu pentru activități, relaxare și odihnă. Suntem curioși de reacțiile consumatorilor la această inițiativă Black Friday, pentru că este o campanie transparentă, corectă, cu reduceri foarte mari, care nu se vor mai repeta”, susține Răzvan Luca, CEO Class Park Development.

Ansamblul rezidențial este localizat pe Strada Madrid Nr. 2F, la o distanță de 3 minute de condus față de Parcul Chindia și Grădina Zoologică și doar 2 minute față de Kaufland, Dedeman și unități educaționale (școală și grădiniță).

Consumatorii care vor să profite de Oferta de Black Friday la Apartamentele din Class Park trebuie să semneze o rezervare în luna Noiembrie pentru a beneficia de un Discount de până la 4.500 de Euro la Apartamentele cu 2 camere + Birou și un Discount de 6.000 de Euro la Apartamentele cu 3 camere.

Rezervarea se poate face chiar și online, cu respectarea tuturor procedurilor legale.

Oferta de Black Friday include un pachet cu număr limitat de Apartamente, format din unități cu 2 camere + Birou și 3 camere. Campania Black Friday va începe pe 1 Noiembrie și va dura o lună de zile, iar programările pentru vizionări se pot face prin completarea formularului online.

Despre Class Park Development

Cu o experiență de 14 ani pe piața imobiliară, dezvoltatorul ansamblului Class Park Residence oferă un concept integrat de locuire, proiectat după standarde occidentale. Blocurile sunt construite la distanțe care respectă studiile de însorire, iar peisagistica respectă normele alocate spațiilor verzi, de peste 30% din suprafața totală alocată ansamblului. Rezidenții ansamblului beneficiază de un mix de facilități menite să îmbunătățească standardul de locuire: parcuri și locuri de joacă, fântână și bibliotecă, spațiu de fitness, acces securizat în ansamblu, pază și supraveghere video, parcări pentru rezidenți și vizitatori. Ansamblul are până în prezent 2 stadii de dezvoltare. Prima a fost vândută integral iar pentru a doua fază se continuă rezervările off-plan. Prima etapă de construire din faza II va fi finalizată în anul 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.