Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Black Friday 2018: Vanzari peste estimari pentru Vegis.ro

Vegis.ro, cel mai mare magazine online de produse naturiste, a inregistrat vanzari aproape duble fata de 2017 si cu 30% peste estimarile facute pentru Black Friday 2018. Cea mai spectaculoasa crestere s-a inregistrat la conversiile de pe mobil, unde comenzile s-au dublat, iar veniturile au crescut cu 123%.

Estimarile initiale pentru Black Friday 2018 au fost depasite cu mult inainte de inchiderea campaniei din acest an, per total cresterea fata de acestea fiind de 30%. Fata de 2017, cresterea numarului de comenzi este mult mai mare, de 65%, iar raportat la venituri Vegis.ro a inregistrat o crestere de 76% fata de perioada similara de anul trecut.

Cea mai mare comanda inregistrata a fost de 1.769 lei si contine 43 de produse. In primele 30 minute de la pornirea campaniei au fost epuizate ofertele cu 80% si 90% reducere. Printre cele mai cautate produse s-au numarat: Sare Roz de Himalaya, capsule de Magneziu cu vitamina B6, Vitamina C pentru copii.

Depozit Vegis

Valoarea medie a comenzii a crescut de la 168 de lei in 2017, la 178 de lei in 2018. Rata de conversie a crescut spectaculos, cu 43%. Conversiile de pe mobil s-au dublat, iar valoarea acestora a crescut cu 123%. In plus, plata cu cardul a crescut cu 50% fata de o perioada normala.

„Ne bucuram sa primim de fiecare data confirmarea ca romanii sunt tot mai interesati de produsele naturiste si de un stil de viata sanatos. Faptul ca rata conversiei, in special de pe dispozitivele mobile, s-a dublat ne arata cat de important este sa oferim o selectie de produse relevante pentru clientii nostri, precum si informatiile necesare pentru ca acestia sa ia decizia de cumparare imediat”, declara Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare si Fondator Vegis.ro.

Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare si Fondator Vegis.ro
Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare si Fondator Vegis.ro

Cele mai multe comenzi s-au facut din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara. 80% au fost procesate si au plecat sambata din depozit, astfel incat termenele de livrare sa ramana 1-5 zile lucratoare, in functie de capacitatea de procesare a firmelor de curierat.

Succesul campaniei de Black Friday se datoreaza si investitiilor facute in ultimul an de Vegis.ro. Astfel, noul depozit al magazinului online, cu o capacitate de 1.000 de metri patrati, permite un stoc dublu de produse si depozitarea acestora in zone cu temperatura controlata, precum si dublarea capacitatii de procesare a comenzilor. Investitia a venit ca urmare a dinamicii pozitive constante inregistrate de Vegis.ro. Numarul comenzilor a crescut in 2017 fata de anul precedent cu 35%, iar pentru acest an, in prima parte a anului cresterea a depasit 40%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *