Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BitDefender Antivirus 2008 castiga o noua certificare

Virus Bulletin 100%

Fisiere polimorfe si nenumarate alarme false au tinut jumatate dintre participanti departe de certificare

BitDefender anunta ca solutia sa de securitate pentru statii de lucru – BitDefender Antivirus 2008, a primit in cursul acestei luni o noua certificare VB100%. Testat de catre Virus Bulletin Londra pe Windows 2000, solutia de securitate BitDefender Antivirus 2008 s-a dovedit a fi una dintre cele  mai sigure solutii antivirus disponibile, avand o rata de detectie de 100% a virusilor aflati in circulatie. Certificarea VB100% este recunoscuta ca fiind unul dintre indicatorii definitorii pentru performanta unui produs antivirus. WildList Organization (//www.wildlist.org) colecteaza lunar virusii raportati de catre expertii antivirus din intreaga lume si alcatuieste o lista a acestora.  Daca un virus este raportat de catre doi sau mai multi experti, acesta va apare in prima jumatate a listei, considerata a fi zona in care se regasesc virusii aflati in circulatie (in the wild).

Publicatia Virus Bulletin testeaza principalele solutii antivirus cu virusii aflati pe aceasta lista. Doar acele solutii care reusesc sa protejeze complet inclusiv impotriva celor mai recenti virusi sunt luate in considerare pentru certificare VB100%.

BitDefender Antivirus 2008 ofera calculatoarelor protectie proactiva impotriva virusilor, a programelor de tip spyware, a atacurilor de phishing, a rootkit-urilor si nu numai, folosind tehnologia proprietarea B-HAVE (Behavioral Heuristic Analyzer in Virtual Environments). Ca o noua functionalitate a solutiei intalnim Game Mode, un profil presetat de specialistii laboratoarelor BitDefender astfel incat solutia de securitate IT sa aiba un foarte mic impact asupra resurselor sistemului in timp ce jocul se desfasoara in deplina siguranta.

“Suntem foarte multumiti de faptul ca soft-ul de securitate BitDefender a primit o noua certificare VB100%”, declara Bogdan Dumitru, BitDefender CTO. “Ca o validare suplimentara a produselor noastre ar trebui sa tinem cont de faptul ca aceasta certificare Virus Bulletin a fost obtinuta de foarte putine dintre cele 32 de produse testate, printre cei care nu au reusit numarandu-se jucatori importanti din zona solutiilor de securitate IT.”

Pentru o lista completa a companiilor si produselor evaluate pe parcursul acestui test va invitam sa vizitati : //www.virusbtn.com/vb100/archive/2007/12.

Bucuresti, 13.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *