Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BCR pune in vanzare medalii aniversare

“Sibiu 2007 – Capitala Culturala Europeana”

Banca Comerciala Romana (BCR) vinde, in aceasta perioada, medalia aniversara „Sibiu 2007 – Capitala Culturala Europeana“, confectionata in 3 variante din aur, argint si tombac.

BCR a pus in circulatie aceasta emisiune pentru a marca pozitia de „Banca oficiala a Capitalei Culturale Europene – Sibiu 2007“ si de partener oficial al Primariei Municipiului Sibiu de-a lungul intregului an 2007. Medaliile au fost confectionate de catre R.A. Monetaria Statului si sunt ambalate in capsule de protectie din metacrilat, fiind prezentate in cutii speciale din piele (pentru medaliile din aur), imitatie de piele (medaliile din argint) si ABS (medaliile din tombac). Medaliile sunt insotite de pliante de prezentare iar cele din aur si argint au si certificate de autenticitate.

Medaliile din aur au greutatea de 31,103 grame, iar cele de argint de 15,55 grame. Preturile de vanzare includ valorile capsulelor de plastic, a cutiilor de prezentare, a certificatelor de autenticitate si a pliantelor de prezentare.

Monedele pot fi achizitionate la urmatoarele preturi :

·    medalii aur: pretul de vanzare: 2.711,16 RON/buc, inclusiv TVA
·    medalii argint: pretul de vanzare: 122,20 RON/buc, inclusiv TVA
·    medalii tombac (metal comun): pretul de vanzare: 53,35 RON/buc, inclusiv TVA
                                                      
Vanzarea medaliilor se va realiza prin intermediul unitatilor BCR din Sibiu, Medias, Sighisoara, Brasov, Cluj, Targu Mures si Bucuresti (sucursala Universitate).

Ca partener oficial al Capitalei Culturale Europeane – Sibiu 2007, BCR si-a probat din plin calitatea de sustinator al culturii romanesti. Mai mult, BCR a fost creator de evenimente culturale, cel mai important fiind proiectul „BCR te invita la o calatorie culturala“. Un numar de 8 unitati BCR sibiene sunt decorate in interior astfel incat sa redea cat mai sugestiv o perioada culturala majora din istoria unei tari europene vazuta din perspectiva continentala, prin intermediul unor personalitati de prima marime din acea vreme. Traseul “calatoriei culturale europene” pe care BCR o propune publicului include Romania si Luxemburg, Austria, Franta, Germania, Italia, Spania, Ungaria. Clientii BCR iau contact fie cu Franta impresionistilor, fie cu Renasterea italiana, cu Romantismul german sau cu spiritualitatea romaneasca. Ambianta prietenoasa a unitatilor BCR din Sibiu este intregita de prezenta, intr-o maniera originala, a unor figuri ilustre ale culturii precum Brancusi, Eminescu, Enescu, Caragiale, Mozart, Monet, Degas, Renoir, Goethe, da Vinci, Wagner, Michelangelo, Goya, Caragiale.

Bucuresti, 20.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *