metalshow

BCR ASIGURARI a depasit pragul

de 100 milioane de dolari

BCR ASIGURARI a inregistrat, la 30 septembrie 2006,  prime brute subscrise in valoare de peste 100 milioane de dolari (297 mil RON). Activitatea desfasurata pana in prezent dovedeste pragmatismul obiectivelor fixate prin strategia de afaceri gandita de actionarii BCR ASIGURARI la infiintarea companiei.

Evolutia dinamica a BCR ASIGURARI, inca de la debutul sau in 2002, este confirmata de rezultatele financiare remarcabile avute pana in prezent, propulsand societatea pe locul 5 in clasamentul asiguratorilor, din punct de vedere al asigurarilor generale.

“Subscrierea primelor 100 milioane de dolari marcheaza trimestrul al III-lea, de activitate profitabila pentru BCR ASIGURARI. Acest fapt impreuna cu preocuparea activa spre eficientizarea activitatii de subscriere si identificarea solutiilor cat mai complete pentru satisfacerea nevoilor clientilor nostri, confirma sloganul BCR ASIGURARI “Aproape de tine”, a declarat Mihail Tecau, Presedintele BCR Asigurari.

Mai mult decat atat, in afara de responsabilitatea economică de a fi profitabila si de cea legală, permanent in atentia BCR ASIGURARI ne asumam si ne respectam si responsabilitatea etică si sociala, tradusa in implicarea sa activa in dezvoltarea comunitatii in cadrul careia isi desfasoara activitatea. Contributia companiei legata de cresterea calitatii vietii in comunitate este indreptata catre actiuni de sponsorizare si mecenat, vizand proiecte social-culturale si actiuni caritabile in mai multe domenii: educatie, activitati civice si comunitare, cultura si arte si sanatate (pentru realizarea unor interventii chirurgicale in care au fost implicati, in cele mai multe cazuri, copii si tineri cu probleme grave de sanatate).

Cu o retea de distributie in continua dezvoltare, formata in prezent din 167 de sucursale distribuite pe intreg teritoriul tarii si cu planuri de dezvoltare in beneficiul clientilor, atat persoane juridice, cat si persoane fizice, BCR Asigurari se bucura de un real succes in piata asigurarilor generale.

Bucuresti, 2.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *