free download 78 travel guides written by experts

BCR Administrare Fond de Pensii

atrage lunar peste 20% dintre romanii care adera la sistemul de pensii

BCR Administrare Fond de Pensii atrage lunar peste 20% din totalul contractelor noi semnate pentru sistemul de pensii obligatorii administrate privat (Pilonul II). Conform datelor furnizare de CNPAS, in ultimile 6 luni, peste 7.000 de persoane au semnat aderarea la pensia privata obligatorie cu BCR Administrare Fond de Pensii.  

„BCR Administrare Fond de Pensii este singurul fond care a reusit performanta lunara constanta de a atrage peste o cincime dintre aderentii la Pilonul II. Rezultatul confirma calitatea si eficienta activitatii noastre, profesionalismul fortei de vanzari a BCR si confortul oferit de posibilitatea de a incheia contractul direct in unitatile bancii. Suntem activi pe piata pensiilor pentru a putea oferi clientului BCR servicii cat mai complete, iar rezultatele ne indreptatesc sa credem ca suntem pe calea cea buna”, a declarat Simona Ditescu, director general al BCR Adminsitrare Fond de Pensii.

BCR Administrarea Fond de Pensii ocupa in momentul de fata locul 7 pe piata pensiilor obligatorii din punct de vedere active in administrare si pe locul 8 din punct de vedere numar clienti, cu un total de 138.368 de pensii validate.

Bucuresti, 22.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *