tech week
Shadow

Banii în mișcare – Rubrică de educaţie financiară

Iancu Guda vine la Digi24
Banii în mișcare. De luni până vineri, la Digi24

Rata la bancă s-a mărit și bugetul familiei este dat peste cap? Cum facem să ne achităm toate facturile și datoriile și să mai rămânem și cu bani în buzunar? La ce trebuie să fim atenți atunci când cumpărăm o casă sau o mașină? Ce trebuie să știm dacă vrem să ne deschidem o afacere? Care sunt cele mai bune practici pentru a dezvolta un business de succes? Care sunt oportunităţile listării la bursă şi ce trebuie să faci concret?

Din 7 septembrie, toate întrebările despre finanțe și economie își găsesc răspunsurile la Digi24. Analistul economic Iancu Guda ne aduce de luni până vineri „Banii în mișcare”, rubrica de economie pe înțelesul tuturor, din care vom învăța cum să fim cei mai buni administratori ai propriilor finanțe. Complicatele mecanisme ale economiei nu vor fi mai fi atât de greu de descifrat.

Digi 24 Informatia la putere

Emisiunea vine cu informații noi, dar accesibile și celor care nu au studii economice, cu soluții la problemele financiare ale fiecărei familii, dar și cu sfaturi despre cum trebuie administrată o afacere ca să aducă profit.

Cu peste 15 ani de experiență în managementul riscului de credit, analistul economic Iancu Guda reușește, printr-un limbaj cât mai simplu, să facă din economie un domeniu accesibil tuturor. Din 2013, predă cursuri de analiză financiară și finanțe corporative în calitate de lector asociat la Institutul Bancar Român. În 2018, Iancu Guda a lansat cartea „De ce eşuează companiile”, cea mai bine vândută carte de analiză financiară scrisă vreodată de un autor român. Iancu Guda a lansat în plină criză sanitară şi volumul „Economia în vremea coronavirusului”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.