metalshow

Banca Investkredit SA la Bucuresti

Banca Investkredit SA isi continua expansiunea in Europa Centrala prin inaugurarea reprezentantei din Bucuresti. Decisive pentru pasul facut spre Bucuresti au fost relatiile comerciale stranse dintre Romania si Austria atat la nivel macroeconomic, cat si microeconomic. Activitatile de baza desfasurate de reprezentanta vor privi, pe langa deservirea mai buna a clientilor austrieci in tara, cultivarea contactelor cu clientii din Romania in domeniile finantarii companiilor pe termen mediu si lung – corporate finance, operatiuni de trezorerie, trade finance – si al proiectelor din sectorul imobiliar. De cand si-a început activitatea in Bucuresti, Banca Investkredit SA a organizat, impreuna cu Volksbank Romania, diverse finantari pentru companii locale si internationale.

In afara de Bucuresti, Investkredit mai are reprezentante la Bratislava, Budapesta, Praga si Varsovia, precum si o sucursala la Frankfurt si una la München. Sucursalele si reprezentantele Investkredit din Europa sunt permanent in contact cu filialele Volksbank International AG din Belgrad, Bratislava, Budapesta, Bucuresti, Liubljana, Praga, Sarajevo si Zagreb. In acest fel, clientilor din Europa Centrala si de Est le este oferita intreaga gama de produse si servicii bancare.

In calitatea sa de banca specializata in finantarea sectorului corporativ si imobiliar din cadrul grupului austriac Volksbank, Investkredit poate oferi clientilor sai intreaga gama de produse ale unei banci comerciale si de investitii integrate. Avand cultura unei banci specializate care obtine cu regularitate, din sondajele de piata, cele mai bune aprecieri pentru competenta sa profesionala, responsabilitate si decizii rapide, Investkredit este bine pozitionata pentru parteneriatul cu clientii din sfera companiilor, precum si cu partenerii de pe piata imobiliara si bancara. Banca are relatii stabile si de lunga durata cu clientii sai.

Europolis – Societatea imobiliara pentru investitii si Asset Management a Investkredit – a efectuat prima sa investitie in Romania in 2003, iar din 2005 este reprezentata printr-o filiala la Bucuresti. Proiectele imobiliare incheiate de Europolis in Romania reprezinta o valoare totala de 180 mil. EUR. Pe langa aceasta, mai actioneaza in Romania Immoconsult Leasinggesellschaft G.m.b.H. – filiala Investkredit pentru leasing imobiliar, si PREMIUMRED Real Estate Development GmbH – filiala Investkredit pentru dezvoltari imobiliare .

Reprezentanta din Romania va fi condusa de Claudius Ferentz, economist, cu o indelungata experienta in domeniiile bancar si al finantarilor. Inainte de a lucra la Investkredit, Claudius Ferentz a fost Senior Project Manager la un grup bancar international. In aceasta calitate a raspuns de proiecte imobiliare cross-border de anvergura – in Romania, Rusia, Serbia, Ungaria. Reprezentanta Bancii Investkredit la Bucuresti se afla in cladirea de birouri America House Building, str. Nicolae Titulescu 4-8, RO-011141 Bucuresti.

Bucuresti, 10.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *