metalshow

AXN si Crucea Rosie: campania umanitara Ajuta o familie de sarbatori! Donatia ta conteaza

AXN – reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International și Crucea Roșie Română vor derula în preajma sărbătorilor de iarnă campania umanitară Ajută o familie de sărbători! Donația ta contează.

În apropierea Crăciunului, AXN și Crucea Roșie Română vor sprijini cu alimente și jucării 500 de familii sărace care au copii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani. Familiile au fost selectate în urma unor anchete sociale efectuate de Crucea Roșie în 5 județe din România: Dolj, Olt, Gorj, Hunedoara şi Ilfov.

Pentru a ajuta cât mai multe persoane din județele meționate, AXN și Crucea Roșie Română lansează în perioada 4-13 decembrie, campania umanitară Ajută o familie de sărbători! Donația ta contează.

Oricine dorește să ajute o familie săracă poate dona alimente greu perisabile și jucării, în hipermarketul Carrefour Băneasa, în perioada 4-8 decembrie, în spațiile special amenajate la ieșire, pe linia caselor.
Donațiile de alimente și jucarii se pot face și la sediile filialelor Crucii Roșii din județele Dolj, Olt, Gorj, Hunedoara şi Ilfov.

Adresele celor 5 filiale Crucea Roșie Română pot fi găsite pe site-urile: www.axn.ro; www.crucearosie.ro.

În săptămâna 14-20 decembrie 2009, pachetele cu alimente și jucării vor fi distribuite de către filialele Crucii Roșii Române împreună cu AXN în cadrul unor serbări de Crăciun organizate în comunităţile în care locuiesc familiile sărace selectate. 

Ajută o familie de sărbători! Donația ta contează.

Bucuresti, 07.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *