bucharest tech week 2021

Axis Open Day 2017 – un eveniment dedicat industriei de securitate din România

Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea, a organizat în Bucureşti, evenimentul său anual de securitate. Axis Open Day se află deja la a treia ediţie şi oferă în fiecare an posibilitatea partenerilor Axis Communications de a testa cele mai noi produse şi tehnologii şi de a discuta despre posibile proiecte viitoare.

Cybersecurity – responsabilitate şi siguranţă

La eveniment au participat peste 120 de reprezentanţi din industria de securitate din România, tema principală a acestui an fiind siguranţa cibernetică. Frecvenţa tot mai mare a atacurilor este în directă legătură cu numărul tot mai mare de echipamente conectate la Internet, fie că vorbim de desktop PC-uri, notebook-uri, tablete, camere de supraveghere sau smartphone-uri. Astfel, invitaţii au putut afla ce presupune o evaluare corectă a riscurilor, a consecinţelor, precum şi ce măsuri pot fi luate pentru a creşte nivelul de securitate al dispozitivelor tehnologice conectate la Internet.

axis-open-day
Monitorizarea industriei alimentare

Un alt subiect de interes este legat de felul în care soluţiile de supraveghere video pot fi folosite pentru a monitoriza industria alimentară. Din ce în ce mai mulţi utilizatori se arată interesaţi de calitatea alimentelor pe care le consumă. Acest interes a crescut de-a lungul timpului şi datorită problemelor cu care se confruntă această industrie, nu de puţine ori ajungând pe mesele utilizatorilor produse neconforme cu specificaţiile producătorului. Cu ajutorul unui sistem de supraveghere video Axis, managerii pot să prevină, protejeze şi răspunde în mod activ la provocările ce pot afecta integritatea lanţului de aprovizionare. Una dintre seriile recomandate pentru acestă verticală de business este AXIS Q29. Camera termică permite realizarea unei monitorizări 24/7 şi poate detecta temperaturi cuprinse între -40° C ~ 50° C.

În cadrul evenimentului a avut loc o dezbatere pe tema soluțiilor Axis construite pe cele patru domenii: industrial & critical infrastructure, city surveillance, transportation & logistics, precum și retail, soluții în funcțiune care au stârnit interesul participanților în zona de networking a evenimentului Axis Open Day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *