free download 78 travel guides written by experts

Axis extinde gama de soluţii audio de reţea

Axis anunţă lansarea de noi soluţii audio inteligente. Astfel, a fost lansat un nou bridge audio de reţea ce permite integrarea sistemelor audio IP cu cele analogice, oferindu-le clienţilor posibilitatea de a beneficia de avantajele unui sistem modern, simultan cu păstrarea echipamentelor analogice existente. Totodată, Axis introduce şi un nou microfon de reţea care, folosit împreună cu sistemele audio Axis, propune o soluţie completă de adresare publică.

Cele mai noi creaţii Axis Communications, lider pe piaţa echipamentelor video pentru reţea, extind utilizarea soluţiilor audio pentru optimizarea activităţii şi pentru protecţie şi securitate sporite. Inteligente şi uşor de folosit, bridge-ul audio şi microfonul pentru reţea vin cu o valoare suplimentară în mai multe scenarii de utilizare, acestea putând fi folosite pentru a reda muzica de fundal şi anunţurile din lanţurile de magazine. Produsele pot fi integrate cu difuzoarele Axis pentru reţea, fără a fi necesar un mixer.

solutii audio de retea, Axis

Multe sisteme clasice folosesc difuzoare analogice, care nu sunt compatibile cu difuzoarele sau cu sursele audio digitale. Cu ajutorul AXIS C8033 Network Audio Bridge se poate transmite muzică de la o sursă analogică, precum un telefon, o tabletă sau o soluţie de streaming profesională către difuzoarele de reţea Axis, sau se poate conecta o sursă audio digitală, precum AXIS Audio Player, la un sistem de difuzoare analogice.

Axis anunţă totodată şi 2N® SIP Mic, un microfon de reţea compatibil produs de compania 2N, parte a grupului Axis Communications, pentru utilizarea în sisteme de adresare publică. Consola acestui microfon de reţea inteligent dispune de 12 butoane configurabile şi asigură flexibilitate în zone multiple, pentru a face anunţuri live şi pentru a reda mesaje pre-înregistrate.

“Cu noul microfon 2N SIP, difuzoarele pentru reţea Axis sunt transformate în sisteme complete de adresare publică, excelente chiar şi pentru sectorul educaţional. Prin utilizarea soluţiilor audio Axis clienţii pot beneficia foarte uşor şi cu costuri reduse de toate avantajele pe care le oferă un sistem digital. Soluţiile audio de reţea sunt şi simplu de dimensionat şi suficient de flexibile pentru a se adapta la cerinţele în continuă schimbare ale clienţilor. Astfel, adăugarea sau înlăturarea rapidă a dispozitivelor se realizează extrem de uşor, prin comparaţie cu sistemele analogice. Cele două produse pot fi folosite, de exemplu, în retail, unde problema cozilor poate fi rezolvată prin informarea clienţilor cu privire la casele de marcat disponibile, sau în sistemul educaţional, unde administratorii pot transmite în mod direct mesaje elevilor”, a declarat Håkan Hansson, Global Product Manager Audio, Axis Communications.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *