Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Axis anunță actualizarea aplicației AXIS People Counter

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță lansarea unei versiuni actualizate a aplicației AXIS People Counter.

AXIS People Counter rulează încorporat în camerele Axis de interior compatibile și oferă o contorizare eficientă a persoanelor în ambele direcții simultan, astfel încât tendințele vizitatorilor să poată fi analizate și orele de trafic de vârf să poată fi identificate rapid.

Această actualizare oferă și posibilitatea de a estima în timp real gradul de ocupare, oferind acces instantaneu la datele cu privire la numărul de persoane prezente într-o anumită incintă. Informațiile pot fi utilizate pentru a înțelege tendințele de ocupare și a permite întreprinderea măsurilor necesare în cazul în care nivelurile de ocupare depășesc pragurile definite de utilizator.

Axis People Counter

În plus, aplicația actualizată poate detecta și trimite o notificare dacă mai mult de o persoană accesează incinta într-un interval de timp predefinit sau dacă cineva se îndreaptă în direcția greșită.

Caracteristicile principale includ:
Optimizarea eficienței operaționale;
Furnizarea de informații utile;
Analizarea tendințelor vizitatorilor;
Estimarea nivelurilor de ocupare;
Evaluarea performanței locației.

Această aplicație edge poate fi configurată, gestionată și monitorizată de la distanță pentru a oferi accesul direct la statisticile furnizate de toate camerele conectate. Astfel, pot fi evaluate și comparate simultan mai multe locații.

Noile caracteristici ale aplicației AXIS People Counter nu implică costuri suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *