Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Avanpremieră Digi World “Cum să prinzi 100”, episodul 5

Proiecție specială pentru seniorii din sectorul 3

Ultimul episod din această toamnă al seriei documentare “Cum să prinzi 100”, care va fi difuzat la Digi World, sâmbătă, 2 noiembrie 2019, de la ora 20:00, va fi proiectat în avanpremieră la Clubul Seniorilor din sectorul 3, București, una dintre locațiile de filmare ale producției originale.

Evenimentul va avea loc joi, 31 octombrie 2019, de la ora 11:00, în prezența protagoniștilor episodului cinci al seriei “Cum să prinzi 100”, episod prezentat în avanpremieră pentru aceștia și dedicat relației dintre longevitate și implicarea activă în viața socială.

“Mă ajută să am unde să plec, să am de unde să vin, să socializez. Aici mi-am făcut foarte multe prietene care sunt ca mine, ori văduve, ori singure. Ne înțelegem foarte bine și Clubul a devenit ca o a doua familie, vin cu foarte multă plăcere. Vin ca la serviciu, vă spun sincer,” a declarat pentru Digi World Doina Gheorghiu, una dintre senioarele care frecventează clubul din sectorul 3.

VIZUAL Clubul Seniorilor

Propunerea implicării în documentarul “Cum să prinzi 100 de ani” a fost primită cu mare bucurie de seniori, copleșiți și nerăbdători în așteptarea finalizării și difuzării episodului care îi are ca protagoniști. Dorința lor este să arate publicului larg că există viață frumoasă la vârsta a treia și să încurajeze și alți seniori să rămână activi.

Cum de bucureștenii sunt printre cei mai longevivi români? Cât de mult contează stilul de viață și cât de mult materialul genetic? E adevărat că munca şi activitatea te țin în viață? Cât de mult contează psihicul, spiritualitatea, credința, socializarea? Echipa Digi World a lucrat la realizarea documentarului timp de doi ani și a strâns peste 150 de ore de filmare, mărturii și povești de viață de la longevivi și sfaturi de la medici, farmaciști, nutriționiști, istorici sau etnologi.

Seria “Cum să prinzi 100” va continua cu poveștile unor personalități foarte îndrăgite de români – academicianul Ovidiu Bojor, Pompiliu Sterian, jurnalistul de-o vârstă cu România și Elena Pagu, nonagenara multiplă campioană mondială la marș pentru seniori. Un întreg episod va fi dedicat Anei Aslan și institutului pe care l-a creat, acum sinonim pentru longevitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *