free download 78 travel guides written by experts

Atelierul de ciocolată artizanală Guilty Pleasure țintește afaceri de 1 milion de euro în 2020

Atelierul de ciocolată artizanală Guilty Pleasure a investit 150.000 euro în laboratorul de producție pentru a diversifica produsele, cât și pentru crearea unei game destinate segmentului horeca.

În 2019 a înregistrat o cifră de afaceri de 300.000 euro, cu o creștere de 35% față de anul 2018, iar în acest an antreprenoarea, Roxana Știrbu, estimează că va ajunge la 1 milion de euro, datorită creării unei game de praline pentru horeca, astfel încât pralinele artizanale să fie degustate de cât mai multe persoane.

Guilty Pleasure – Love Made Chocolate este un atelier de creație unde se produce exclusiv ciocolată artizanală în sortimente de bază și personalizată, având praline, tablete de ciocolată, mediants, drajeuri și fructe îmbrăcate în ciocolată.

Materia primă principală, ciocolata, este importată din Belgia sau Anglia, în timp ce piureurile de fructe și aromele naturale sunt aduse din Franța, iar fructele confiate și liofilizate din Italia.

Guilty Pleasure – Love Made Chocolate

„Unul dintre proiectele la care lucrăm de câteva luni, este dezvoltarea unei game de produse pentru HORECA. De-a lungul timpului am remarcat o continuă rafinare a gusturilor clienților noștri, plecând chiar de la modul de ambalare, trecând prin varietatea modelelor de personalizare și desigur, gustul.

Pe acest fond, putem afirma că este un proiect destul de provocator atât din punct de vedere al rețetelor din pralinele pe care le dorim în aceste locații, cât și din punct de vedere al ambalajelor. Ne dorim sa fie o experiență surprinzătoare pentru consumatorul final, din toate punctele de vedere,” a spus Roxana Știrbu – fondator & ciocolatier artizan Guilty Pleasure – Love Made Chocolate.

Roxana Știrbu
Roxana Știrbu

Gama de produse care va fi dezvoltată pentru segmentul de horeca va cuprinde 3 modele de cutii cu praline de 100 și 150 de grame, iar sortimentele pralinelor vor fi cu cele mai îndrăgite arome de consumatori, în special pralinele fructate și trufele clasice.

Noua direcție în care se dezvoltă atelierul Guilty Pleasure va aduce o creștere a cifrei de afacere în 2020 cu peste 50% față de anul 2019.

Roxana Știrbu a pornit afacerea de familie în 2015, după ce a absolvit cursurile Chocolate Academy din Londra devenind maestru ciocolatier, cu o investiție de 70.000 euro aferentă echipamentelor de producție și dotărilor specifice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *