Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

ASUS Republic of Gamers anunță Strix Arion, o carcasă externă pentru SSD-uri

Carcasele externe Strix Arion pentru SSD-uri permit instalarea fără șurubelniță și facilitează transferurile de date ultra-rapide grație suportului pentru SSD-uri M.2 NVM Express și a conectivității USB-C 3.2 Gen 2.

Pe scurt:
• Performanță ultra-rapidă și disiparea eficientă a căldurii – Viteze de transfer de până la 10 Gbps și un design cu aliaj de aluminiu și pad-uri termice integrate
• Instalarea ușoară a SSD-urilor și ASUS Aura Sync – Designul cu pini și șuruburi cu strângere manuală pentru instalarea SSD-urilor fără a folosi șurubelnița; iluminarea ambientală integrează produsul în orice sistem de jocuri
• Husă protectivă și două cabluri USB incluse – Husa protejează carcasa de lovituri și căderi, iar cablurile USB-C și USB-A asigură conectivitatea facilă

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat Strix Arion, o carcasă externă pentru unități SSD, prin care jucătorii își pot crea propria soluție de stocare mobilă de mare viteză. Compatibilă cu SSD-uri M.2 NVM Express (NVMe) cu formate 2230, 2242, 2260 și 2280 și beneficiind de conectivitatea USB-C™ 3.2 Gen 2, ROG Strix Arion permite atingerea unor viteze de transfer de până la 10 Gbps, pentru performanțe ultra-rapide în lucrul cu fișiere media sau alte materiale de mari dimensiuni. Pentru a se asigura o performanță susținută, fără niciun fel de ștrangulări ale fluxului de date, carcasa este fabricată dintr-un aliaj de aluminiu și este echipată cu pad-uri termice pentru o disipare mai eficientă a căldurii.

ROG Strix Arion are un design inovator gândit pentru instalarea rapidă și ușoară a unui SSD fără a folosi șurubelnița. Cu un aspect futurist conferit de efectele de iluminare ASUS Aura Sync, carcasa se potrivește perfect în orice sistem de gaming. ROG Strix Arion vine și cu o husă protectivă care are un cârlig detașabil cu care poarte fi agățată. Cablurile USB-C și USB-C la USB- asigură din start o conectivitate bună cu o gamă largă de PC-uri și dispozitive.

Strix Arion

Performanță ultra-rapidă și disiparea eficientă a căldurii

ROG Strix Arion dispune de conectivitate USB-C 3.2 Gen 2 pentru performanțe ultra-rapide cu SSD-urile M.2 PCIe NVM Express. Cu rate de transfer de până la 10 Gbps, USB 3.2 Gen 2 permite transferul fișierelor video 4K mari și a fișierelor din jocuri în intervale de ordinul secundelor. Construită din aliaj de aluminiu și cu pad-uri termice integrate, ROG Strix Arion disipă rapid căldura, reducându-și temperatura de operare, pentru viteze de transfer mari, stabile și pentru o durată de viață extinsă a SSD-urilor.

Instalarea facilă a SSD-urilor și ASUS Aura Sync

ROG Strix Arion are un design inovator care permite instalarea rapidă și ușoară a SSD-urilor, fără să fie nevoie de folosirea unei șurubelnițe. Capacul de sus al carcasei se deschide cu ajutorul instrumentului pin inclus, iar SSD-urile sunt fixate cu șuruburi cu înșurubare manuală. Tehnologia exclusivă ASUS Aura Sync oferă iluminarea ambientală colorată, care se potrivește perfect în orice sistem de gaming și le permite gamerilor să-și exprime stilul lor individual.

Husă protectivă și două cabluri USB incluse

ROG Strix Arion vine cu o husă protectivă care previne deteriorările produse de lovituri sau căderi, pentru a menține SSD-urile într-o stare bună de funcționare. Un cârlig detașabil în forma literei R le permite gamerilor atașarea în siguranță a ROG Strix Arion în interiorul sau exteriorul unei genți de transport, cu care dispozitivul poate fi transportat oriunde. De asemenea, sunt incluse două cabluri USB – unul USB-C și celălalt USB-C la USB-A, pentru comoditate ș compatibilitate cu o largă gamă de dispozitive.

Video de prezentare Strix Arion:

ROG Strix Arion va fi disponibil în România în luna decembrie și va costa în jur de 300 de lei (taxe incluse).

Specificațiile Strix Arion:

ModelROG Strix Arion (ESD-S1C)
Dimensiuni124,57 mm (L) x 47,76 mm (W) x 10,85 mm (H)
Greutate98 de grame
Compatibilitate cu sistemele de operareWindows 7 sau mai nou
Mac OS X 10.6 sau mai nou
Cerințe de sistem ASUS Aura Windows 10/8 64 de biți
InterfețeUSB 3.2 Gen 2 Tip-C
(Compatibilă cu USB 3.2 Gen 1/ USB 2.0)
Viteză10 Gbps
CabluriUSB Tip-C la Tip-C
USB Tip-C female la Tip A male
Compatibilitate SSDM.2 (M key) PCIe (NVMe) SSD cu format 2280, 2260, 2242 sau 2230
VoltajDC 5V
Temperatură0° C (32° F) – 70° C (158° F)
NotăSSD-urile nu sunt incluse

*Specificațiile, conținutul și disponibilitatea produselor pot face obiectul unor modificări fără înștiințare prealabilă și pot diferi de la țară la țară. Performanța efectivă poate varia în funcție de aplicații, utilizare, mediu și alți factori. Specificații complete sunt disponibile pe https://www.asus.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *