Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

ASUS a câștigat 11 premii CES 2020 Innovation Awards

• 11 produse ASUS și ROG au fost premiate cu CES 2020 Innovation Awards
• Printre produsele ASUS premiate se numără: ZenBook Pro Duo, ZenFone 6, ZenBook 15, ZenBook Flip 15 și ProArt Display PA32UCG
• Lista laureaților ROG include: ROG Phone II, ROG Strix SCAR III, ROG Strix Arion și ROG Kunai Gamepad.

ASUS și Republic of Gamers (ROG) au anunțat că 11 dintre produsele lor au primit premii CES 2020 Innovation, fiindu-le recunoscute designul remarcabil și calitatea proiectării în domeniul tehnologiei de consum.

Produsele ASUS premiate cu CES Innovation Award includ: ZenBook Pro Duo, ZenFone 6, ZenBook 15, ZenBook Flip 15 și ProArt Display PA32UCG. Printre modelele ROG laureate se numără: ROG Phone II, ROG Strix SCAR III, carcasa ROG Strix Arion M.2 NVMe USB3.2 Gen 2 SSD și ROG Kunai Gamepad. Două premii suplimentare ASUS vor fi date publicității în perioada CES 2020. Premiile câștigate subliniază angajamentul ASUS de a furniza experiențe incredibile pentru utilizatori prin inovație și proiectare desăvârșită.

Programul anual ce apreciază designul remarcabil, CES Innovation Awards¹, acoperă 28 de categorii de produse. Un juriu ce include proiectanți, ingineri și jurnaliști tehnici, analizează observațiile ce privesc designul, funcționalitatea, atracția exercitată asupra consumatorilor, ingineria și felul în care produsele se compară cu concurența. Anunțul a fost făcut în timpul evenimentului CES Unveiled New York, la care au participat jurnaliști de top, expozanți și lideri ai industriei, fiind realizată o avanpremieră a produselor și tendințelor așteptate la CES 2020, ce va avea loc în perioada 7-10 ianuarie 2020 în Las Vegas.

Zenbook flip 15 UX563

Produsele laureate CES 2020 Innovation Awards

ASUS ZenBook Pro Duo
ASUS ZenBook Pro Duo este echipat pe toată lățimea sa cu ScreenPad Plus, un ecran secundar care le oferă utilizatorilor opțiuni pentru multitasking. ScreenPad Plus, cu diagonala de 14 inci, este un ecran 4K secundar ce lucrează perfect cu ecranul touchscreen principal 4K UHD OLED HDR, cu diagonala de 15,6 inchi, oferindu-le utilizatorilor căi nenumărate de a-și optimiza și personaliza fluxul de lucru. Performanțele extreme pentru creativitate fără efort sunt furnizate de cea de a noua generație de procesoare Intel Core combinate cu până la 32GB de memorie RAM și grafica NVIDIA GeForce RTX 2060 cu stocarea ultra-rapidă ce urcă în gamă până la SSD 1TB PCIe 3.0. Aceste componente de elită le permit creatorilor de conținut să lucreze cu toate aplicațiile, atât pe ecranul principal cât și pe ScreenPad Plus.

ASUS ZenFone 6
ZenFone 6 este o capodoperă a proiectării unui telefon mobil, având montat un ecran complet, fără notch, ce a fost posibil grație camerei revoluționare Flip Camera, cu un sistem rotativ, automat, de înaltă calitate, ce aduce noi opțiuni de creație pentru fotografia mobilă. În carcasa similară ca dimensiuni cu a altor telefoane de 5,5 inchi, ZenFone 6 nu numai că integrează un ecran complet NanoEdge de 6,4 inchi, camera Flip și o baterie de 5000mAh, dar are la bază platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 855, difuzoare stereo, slot SIM triplu și un conector de 3,5 mm pentru căști.

ASUS ZenBook 15
ZenBook 15 este unul dintre cele mai mici laptopuri din lume raportat la dimensiunea panoului de afișare, grație ecranului NanoEdge cu ramă foarte îngustă și unicului ScreenPad 2.0, ce transformă trackpad-ul într-un adevărat instrument de multitasking. Seriile ZenBook anunță o nouă eră a designului ultraportabil, având o carcasă ultra-compactă, ultra-subțire ce le face unele dintre cele mai mici laptopuri din lume. Acest model este construit pentru a furniza performanță mobilă nemărginită, oferind procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i7 din generația a 10-a și acceleratoare grafice NVIDIA GeForce GTX 1650 de înaltă performanță. Notebook-urile vin echipate cu SSD-uri PCIe și până la 16GB de memorie RAM, ZenBook 15 fiind ideal pentru crearea de documente complexe, extragerea de date, retușarea de fotografii, editarea de videoclipuri sau pur și simplu pentru a lua o pauză pentru un joc.

ASUS ZenBook Flip 15
Proiectat pentru a fi versatil, puternic și extrem de portabil, ZenBook Flip 15 dispune de ecrane NanoEdge, cu margini ultra-înguste pe toate cele patru laturi și un raport ecran-corp de 90% care permite o carcasă mult mai compactă. ZenBook Flip 15 este un laptop convertibil cu patru moduri diferite de utilizare: laptop, stand, cort și tabletă. Panoul 4K UHD este calibrat pentru a reda culori precise și este validat PANTONE pentru a asigura cea mai bună acuratețe posibilă pentru creatorii de conținut. Noul ScreenPad 2.0 schimbă experiența tradițională de utilizare a laptopului adăugând o soluție de control tactil care îmbunătățește productivitatea și multitasking-ul. Acesta este de asemenea foarte puternic, având la bază cel mai recent procesor Intel Core i7, grafică NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q și până la 16GB RAM și suport pentru SSD-uri de mare viteză.

ProArt Display PA32UCG
ASUS ProArt Display PA32UCG este unul dintre primele monitoare profesionale 4K de 32 inchi cu 1152 de zone iluminate de mini-LED-uri și o rată variabilă de refresh de până la 120 Hz. Tehnologia de diminuare locală a luminii permite incredibila valoare de 1000 de niți de luminozitate susținută, 1600 de niți luminozitate maximă și o rată de contrast de 1000000:1. Aceste funcții de top oferă performanțe HDR excepționale, iar ecranul acceptă toate standardele majore HDR, inclusiv Dolby Vision, HLG și HDR10. Având tehnologie quantum dot, PA32UCG poate afișa o gamă largă de culori cu suport pentru spațiul de culoare DCI-P3, Adobe RGB, sRGB, Rec 709 și Rec 2020. Cu o adâncime reală pe 10-bit și precalibrare din fabrică a culorilor, monitorul oferă o acuratețe incredibilă a culorilor (Delta-E

ROG Phone II
ROG Phone II utilizează platforma mobilă Snapdragon 855 Plus, 12GB RAM, o baterie masivă de 6000mAh, sistemul de răcire GameCool II și ecranul AMOLED 10-bit HDR ultra-rapid de 120Hz/1ms pentru a constitui dispozitivul suprem de gaming pe mobil. Ecranul AMOLED de 120Hz a lui ROG Phone II are un timp de răspuns de numai o milisecundă și o latență la atingere de 49 ms oferind experiențe de gaming și divertisment fluide, fără neclarități, cu timp bun de răspuns. Mai mult, cu o acuratețe a culorilor Delta E

ROG Strix SCAR III
ROG Strix SCAR III este proiectat pentru sportul electronic cu hardware de ultimă generație și răcirea necesară pentru gameplay fluid pe un ecran de 300Hz – cel mai rapid ecran din lume de pe un laptop de gaming. Funcții precum ROG Keystone și Aura Sync le conferă gamerilor puteri mărite pentru a-și personaliza PC-urile, în timp ce grafica NVIDIA ce urcă în gamă până la GeForce RTX 2070 furnizează cadrele necesare pentru a satura ecranul ultra-rapid, de 300Hz al lui Strix SCAR III.

Răcirea inteligentă permite activarea ROG Boost, care împinge vitezele acceleratorului grafic în teritoriul overclocking-ului din fabrică de până la 1540MHz la 115 W. Jucătorii moderni pot crea conținut mai rapid și mai eficient cu cel mai recent procesor Intel Core i9-9880H de pe Strix SCAR III. Acest procesor împinge frecvențele până la 4,1 GHz pe un singur nucleu, iar designul său cu opt nuclee poate executa până la 16 fire în paralel pentru a susține multitasking-ul și fluxurile de lucru solicitante. Combinat cu memoriile DDR4-2666 de până la 32GB, utilizatorii se pot juca cu ușurință, discuta și face streaming simultan cu ROG Strix SCAR III.

ROG Strix Arion
ROG Strix Arion este prima carcasă pentru SSD din lume cu iluminat ASUS Aura Sync RGB ce acceptă un SSD M.2 NVMe în format de la 2230 la 2280. Aceasta oferă conectivitate USB-C 3.2 Gen 2 ce suportă transferuri ultrarapide de până la 10Gbps, în timp ce carcasa de aluminiu cu pad-uri termice integrate asigură disiparea agresivă a căldurii. ROG Strix Arion dispune de o instalare cu pini, ce ușurează montajul fără șuruburi a unui SSD în carcasă. Carcasa oferă, de asemenea, protecții conforme cu standardele MIL-STD-810G 516.6 pentru testele de cădere. Având ASUS Aura Sync, ROG Strix Arion completează perfect orice sistem de gaming și lasă jucătorii să se exprime în stilul propriu.

ROG Kunai Gamepad
Sistemul modular ROG Kunai Gamepad furnizează cea mai bună experiență de gaming mobil, indiferent dacă utilizați ecranul telefonului sau un ecran extern. Kunai Bumper, Kunai Controller și Kunai Holder oferă configurații polivalente în stilul consolelor sau al controlerelor mobile. ROG Kunai Gamepad a fost construit cu gândul la jucătorul preocupat din zilele noastre. Cele mai multe controlere mobile limitează jucătorii la un singur mod de operare. Folosind Kunai, jucătorul poate alege să insereze telefonul și să-l utilizeze în modul portabil sau să combine două controlere în Kunai Holder pentru o experiență mai apropiată de consolă. Designul lui ROG Kunai este menit să completeze ROG Phone II, principalul companion al dispozitivului, deși Kunai poate fi utilizat de jucătorii de PC la fel cum ar face-o cu orice alt controler.

¹ Premiile CES Innovation Awards se bazează pe materiale descriptive prezentate juriului. CTA nu a verificat acuratețea vreunei depuneri sau afirmații și nu a testat articolul căruia i s-a acordat premiul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *