free download 78 travel guides written by experts

Aseara, Music Channel a dus vedetele la premiera Ice Age

Multe vedete pe metru patrat la lansarea Ice Age in Romania, gazduita de Music Channel! Aseara, Music Channel a umplut cu vedete sala de cinema de la Hollywood Multiplex, care a gazduit premiera celei mai noi productii marca Ice Age.

Vedetele au venit in numar mare la premiera mult-asteptatei productii Ice Age: Dawn of Dinosaurs. Sub egida “Mergi la film cu vedeta preferata”, sala de cinema s-a dovedit neincapatoare pentru numarul mare de artisti care au onorat invitatia Music Channel. Printre cei prezenti la evenimentul gazduit de Music Channel s-au numarat: Matteo, Connect-R, Keo, Fly Project, Montuga, Andreea Balan, Andreea Antonescu, Rynno, Sylvia, Andrei si Kamara de la Alb-Negru, Hi-Q, David Deejay, Donny, Optik, Vali Barbulescu si Deepcentral. VJ Bianca, VJ Raru si Mircea Zara nu au putut lipsi de pe Covorul Rosu si si-au insusit rolul de amfitrioni ale evenimentului. Ca orice gazde care se respecta, ei au stat de vorba cu vedetele atat inainte de film, cat si dupa, interviuri pe care le poti vedea in exclusivitate la Music Channel.

Saptamana aceasta, criticii de film sunt artistii! Stai cu ochii pe Music Channel pentru a afla ce parere au vedetele noastre despre super-productia Ice Age 3: Dawn of Dinosaurs.

Poze de la premiera Ice Age gasiti pe link-ul:
//s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-7cd49fb0706fa297.zip

Bucuresti, 01.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *