Shadow

Arval lansează ‘‘Total Fleet’’

O platformă strategică de raportare online dedicată clienților ce lucrează cu mai mulți furnizori de servicii complete de leasing operational, oferind o perspectivă consolidată asupra indicatorilor de performanță ai flotelor acestora

Arval, companie specializată în leasing-ul operațional auto cu servicii incluse, lansează Total Fleet. Această platformă unică de raportare este găzduită de o terță parte independentă și oferă managerilor de flote care lucrează cu mai mulți furnizori, o perspectivă consolidată asupra indicilor de performanță ai flotelor acestora.

O INIȚIATIVĂ FĂRĂ PRECEDENT ÎN INDUSTRIA DE LEASING OPERAȚIONAL

Total Fleet va ajuta clienții Arval ce lucrează cu sisteme de furnizori multipli să se elibereze de sarcina de a agrega toate aceste date ce provin din mai multe surse, facilitând astfel luarea deciziilor strategice, luând în considerare toate aspectele cheie ale flotei lor, independent de cine le furnizează aceste servicii.

arval_total-fleet
Acesta va oferi managerilor de flotă o vizualizare completă la 360° a flotei lor, rapidă și intuitivă, pe baza a patru indicatori cheie de performanță:
1.    Flotă: vehicule active, livrări, returnari vehicule și returnări planificate
2.    Costuri: total, ratele cu servicii incluse, cheltuieli în afara contractului și costuri la final de contract
3.    Utilizare: evoluția termenilor contractuali subscriși, abaterile din cadrul flotei versus situația contractată
4.    Responsabilitate socială: emisiile de CO2 și amprenta de carbon.

Total Fleet va fi lansat progresiv în toate țările Arval în cursul anului 2017 și va fi pus la dispoziția clienților locali și internaționali (IBO).

O PLATFORMA UȘOR DE FOLOSIT

Datorită ușurintei în utilizare și ergonomiei intuitive, atât încărcarea datelor, cât și generarea rapoartelor strategice sunt ușor și rapid de realizat.

Unul dintre clientii Arval, care a avut ocazia să testeze serviciul în faza pilot, a declarat: “Această inițiativă este cu adevărat binevenită din punct de vedere al clientului și ar trebui considerată ca fiind distruptivă într-un mod pozitiv. Este minunat să vedem că partenerii noștri strategici răspund cererilor de servicii de pe piață și ne ascultă nevoile. Sperăm că și alte companii de leasing operational vor susține această inițiativa, astfel încât atât noi, clienții finali, cât și industria extinsă a flotelor să poată beneficia de ea. Posibilitatea de a-mi simplifica rapoartele și de a aduce o mai mare standardizare a datelor și transparență pe mai multe piețe și parteneri poate fi privită drept o puternică valoare adăugată în ceea ce privește serviciile de flotă și managementul acestora”.

“Într-adevăr, misiunea noastră este să răspundem mereu nevoilor clienților noștri ce cresc constant, creând valoare adăugată pentru ei”, declară Philippe Bismut, CEO al Arval. “Total Fleet este cea mai bună metodă pentru ca orice client ce lucrează cu mai mulți furnizori să-și protejeze personalul de management al flotei de o supraaglomerare a lucrărilor cu valoare adăugată scăzută și să poată analiza cu precizie flota lor totală pentru a lua deciziile corecte”.

O SOLUȚIE STANDARIZATĂ ȘI SIGURĂ

Total Fleet îndeplinește toate cerințele necesare din perspectiva dreptului concurenței și a protecției datelor. Acesta este găzduit, întreținut și administrat de un furnizor independent de servicii IT. La cererea clienților, pentru a alimenta platforma, locatorii acestora pot accesa direct Total Fleet pentru a încărca datele flotelor. Datele și rapoartele sunt accesibile numai clienților. Nici Arval, nici ceilalți locatori nu au acces la date sau la analiza de ansamblu.

În stadiul actual, Arval se așteaptă ca la cererile clienților cu privire la alimentarea platformei, ceilalți locatori se vor strădui să producă și să încarce datele în intervalul de timp specificat și să se asigure că toți clienții primesc cea mai bună calitate a datelor. În acest scop, Arval a creat un set standardizat de date, disponibil astăzi în mare măsură în diferitele instrumente de raportare de pe piață, asigurându-se astfel că toți clienții vor obține ceea ce au nevoie pentru a lua deciziile strategice corecte privind parcul  lor auto.

TOTAL FLEET: O OPORTUNITATE DE PIAȚĂ UNICĂ

Philippe Bismut concluzionează: “Arval crede că, în cele din urmă, clienții ar beneficia de o soluție de piață unică și în consecință, continuă să rămână deschis la discuții cu alți locatori pentru a plasa platforma ca o soluție comună în industrie”.

Total Fleet va fi, de asemenea, pus la dispoziția clienților din cadrul Alianței Element-Arval-Global, în special clienților Element din Statele Unite, care au dorit să acceseze un astfel de serviciu de mai multă vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *