free download 78 travel guides written by experts

Artistii au colindat pentru copiii din apartamentele sociale din sectorul 3

Copiii din Artisti pentru Artistii din Copii , eveniment cu artisti dedicat copiilor din apartamentele sociale din sectorul 3

Marti, 23 decembrie, artistii cei mai indragiti ai show biz-ului romanesc au pregatit o surpriza pentru cei 62 de copii si tineri din apartamentele sociale din sectorul 3. Astfel la City Mall a avut loc un spectacol de Craciun maraton in care, alaturi de copii, au cantat Ana Maria Ferentz, Victor Ila de la grupul Voua, Ionut Dolanescu, Gino, Bogdan Tascau, Matteo , Maria Buza si Ciro de Luca. Invitatul de onoare, Mos Craciun a fost intruchipat de indragitul solist al formatiei Taxi, Dan Teodorescu.
Evenimentul a fost prezentat de Cristina Cioran.

Au participat cu cadouri pentru copiii defavorizati: City Mall, Asociatia "Children’s High Level Group“ , artistii Dan Bitman, Andra, Liana Stanciu, Wassabi,  Bere Gratis, Hara, Dj. Rynno & Silvia, Wasabi,  Jojo, Mihai Traistariu, AlbNegru, Oreste, Corul de copii Bim Bam, Ozana Barabancea, Asociatia Prietenie si Toleranta, Dna Iulia Adorean de la Daniel Ray, doamna Alina Enache si multi oameni simpli dar cu suflet mare.

Intitulat <Copiii din Artisti pentru Artistii din Copii>, evenimentul a fost o initiativa a Sindicatului Artistilor Profesionisti reprezentat de presedintele sau, Bogdan Tascau (Dl. Problema) si a agentiei de PR – Hook Communication si a fost sprijinit de Asociatia "Children’s High Level Group“ patronata de Baroana Emma Nicholson of Winterbourne, Confederatia Sindicala Nationala Meridian, reprezentata de Ion Popescu si, nu in ultimul rand, de City Mall, gazda evenimentului.

Pentru acest eveniment, Copii din Apartamentele Sociale s-au pregatit si ei cu un frumos spectacol de Craciun ce cuprinde colinde, dansuri populare, dansuri latino, poezii si scenete.

Bucuresti, 28.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *