free download 78 travel guides written by experts

Artista lituaniană GJan lansează melodia și videoclipul “Together”

Artista Global Records GJan (Greta Jančyte) lansează piesa și videoclipul “Together”, cel mai recent single al său.

GJan, originară din Lituania, spune că “Together” este o melodie „despre ceea ce oamenii ar avea nevoie în ziua de astăzi, într-un mod profund: unitate, empatie, toleranță. Am fost învățați că trebuie să luptăm pentru noi înșine și că suntem cei mai importanți în viețile noastre. Și, într-un fel, este adevărat doar că pe acest drum, în această formă de individualism, uităm să fim atenți și la ceilalți. Mă îndoiesc că o persoană care nu simte compasiune poate fi fericită. Sunt de părere că dacă ne păstrăm mintea deschisă la tot ceea ce ne înconjoară, numai atunci vom putea fi liberi și vom putea fi fericiți”, declară artista.

Gjan, Together

Atât versurile, cât și partea de producție a piesei aparțin Gretei și lui Rokas Jansonas, iar despre videoclip cântăreața spune că a pornit de la o idee foarte simplă „care narează poveștile unor oameni, vorbind despre relațiile lor, fie de simplă prietenie sau de dragoste. Cu adevărat important este faptul că aceste cupluri din clip sunt reale, iar asta se vede în exprimarea emoțiilor, într-un mod atât de puternic și autentic”, adaugă Greta.

GJan a început deja numărătoarea inversă și pentru lansarea primului album, ce va avea loc luna aceasta.

În anul 2012, Greta din Traku Voke (Lituania) a lansat, la 16 ani, o piesă pentru cei 1000 de fani de pe Facebook. După câteva săptămâni și încă o piesă lansată – „Tattoo” – GJan a devenit unul dintre cele mai mari debuturi muzicale din această țară, făcând senzație pe YouTube și la radiourile locale. În primul an, Greta a compus singură piesele, apoi l-a cunoscut pe Rokas, căruia i-a plăcut foarte mult proiectul, și au început să compună împreună. La începutul anului 2013, „Tattoo” a început să domine topurile muzicale, iar cererile pentru concerte erau atât de multe încât artista a decis să își formeze un band cu instrumentiști profesioniști. În vara aceluiași an a lansat hitul ”Need Your Love” și a cântat la cele mai mari festivaluri din Lituania.

În 2016 a lansat în România piesa „Wild”, pentru care GJan a filmat și primul videoclip profesionist, și apoi melodia „Wasn`t easy”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *