free download 78 travel guides written by experts

Articolele SEO, un instrument puternic de creștere a unui website

Vizibilitatea în mediul online se află pe pozițiile de top în aplicarea strategiile de marketing.

De aceea, tehnicile moderne de menținere a unui flux optim de vizitatori pe site presupun aplicarea unor tehnici de optimizare SEO riguroase. Pentru ca afacerea ta să fie un real success, păstrarea pozițiilor de top pe motoarele de căutare este esențială. Un instrument foarte des folosit și recomandat de către agențiile de servicii SEO este publicarea unor articole pe site-uri externe pentru crearea de back-linkuri.

serviciiseo

sursa foto Unsplash.com

Când ești pus în fața unei situației prin care ți se solicită să redactezi astfel de articole pentru compania ta, de ce aspecte trebuie să ții cont pentru ca rezultatele să fie eficiente? Iată câteva tehnici necesare care trebuie să fie respectate.

  1. Mărime articol – minim 350 de cuvinte. Măsoară cu grijă cantitatea de cuvinte pe care le utilizezi, Dimensiunea pe care o recomandăm este de minim 350 de cuvinte. Volumul este prioritar în garantarea unei poziții fruntașe pe Google.
  2. Respectarea a 2 cuvinte cheie. Este important ca fiecare articol să conțină o combinatie de maxim 2 cuvinte cheie. Acestea se stabilesc de către agenția care oferă servicii SEO în funcție de volumul de căutări de pe Google. Cele două cuvinte cheie vor purta linkurile care doresc să urce pozițiile pe moatoarele de căutare.
  3. Densitatea cuvintelor cheie. Pentru a se menține o traiectorie clară, se recomandă ca textul final să respecte o aunumită densitate. Adică, un text de 350 de cuvinte va trebui să conțină cuvintele cheie de minim 2 ori.
  4. Respectarea strictă a cuvintelor cheie. De multe ori, specialiștii SEO se confruntă cu dificultatea de a integra cuvintele cheie în text într-o exprimare corectă din punct de vedere gramatical. Deși știm că acest lucru este o provocare realmente greoaie, este nevoie de sacrificii. Astfel, cuvintele cheie trebuie introduse în text cel puțin o dată în forma în care acestea sunt căutate.
  5. Poziție linkuri. Nu este de ajuns ca textul să conțină cuvintele cheie. Pentru un impact garantat se cere ca primul paragraf al articolului, chiar în primele sale propoziții. cuvintele cheie să își facă apariția.

Articolele SEO au o putere enormă pentru creșterea pozițiilor site-urilor pe motoarele de căutare. Pentru a-și demonstra eficiența este important ca să se respecte criteriile mai sus menționate. Echipa SEO 365 oferă servicii de SEO avansate pentru ca afacerea ta să crească armonios și să fructifice la maxim mediul online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *