free download 78 travel guides written by experts

Armin van Buuren se intoarce la prima iubire din liceu in videoclipul noului single Therapy (feat. James Newman)

Dupa cateva single-uri super-catchy ca “I Need You” si “Sunny Days” plus single-ul cu influente funk “Sex, Love & Water”, Armin van Buuren adauga inca un super single de vara in repertoriul sau. Astăzi, DJ-ul numit de cinci ori #1 in lume lanseaza “Therapy” – in colaborare cu James Newman – insotit de un videoclip uimitor.

Din punct de vedere muzical, Armin van Buuren și James Newman se regasesc in fiecare beat al piesei de vara. Dand dependența prin vocile calde, versurile romantice și beaturile uplifting, piesa va infrumuseta vara de la fiecare rasarit si pana tarziu in noapte.

Armin van Buuren feat. James Newman, Therapy

Videoclipul oficial ce insoteste “Therapy” portretizeaza o mica poveste a lui Armin despre o iubita din liceu, de care s-a indragostit nebuneste. Impreuna cu frumusetea fascinanta a orașului marocan Marrakesh, videoclipul este uimitor si cu singuranta multi dintre fani se vor regasi in aceasta poveste.

Written by A. van Buuren, B. de Goeij, M. J. R. Busbee, J. Newman
Published by Big Deal Music, BMG Music Publishing, BNO Publishing (Cloud 9 Holland Music Publishing), Nimra Music (Cloud 9 Holland Music Publishing)
(P) 2018 Armin Audio B.V. under exclusive license to Armada Music B.V.

ISRC Audio: NLF711804277

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *