Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Arctic a selectat Oxygen pentru comunicarea de brand și corporate PR

Agenția independentă de comunicare Oxygen a fost desemnată, în urma unui proces de selecție, de către Arctic – liderul pieței de electrocasnice din România, să susțină echipa de marcom prin servicii de consultanță în brand și corporate PR.

Oxygen va asista Arctic în dezvoltarea și implementarea strategiei de comunicare și va asigura servicii de comunicare externă si internă, relații cu media, evenimente, CSR, precum și relații instituționale.

“Acest an este unul cu multe așteptări pentru Arctic, cu multe proiecte și lansări importante, care au nevoie de abordări inedite și de impact pe o piață competitivă.
Am găsit în Oxygen un partener de încredere, care înțelege evoluțiile comportamentului consumatorilor și care ne poate asista în demersurile noastre ambițioase, prin felul creativ în care gândește soluții și prin viziunea strategică”, a declarat Gabriel Eremia, Marketing Director Arctic.

Gabriel Eremia, Marketing Director Arctic România
Gabriel Eremia, Marketing Director Arctic România

“Ne onorează faptul că Arctic, o companie de renume și unul dintre cele mai îndrăgite branduri românești, ne-a ales ca partener. Suntem convinși că alături de echipa Arctic vom dezvolta și vom executa campanii de comunicare de impact, care utilizează metrici și creativitate”, a declarat Tereza Tranakas, Managing Partner Oxygen.

Tereza Tranakas
Tereza Tranakas

Arctic este cel mai mare producător de electrocasnice din România și din Europa continentală și în același timp unul dintre cei mai importanți exportatori ai României. Compania Arctic deține în România trei branduri puternice: Arctic, Beko și Grundig, care oferă consumatorilor produse la standarde internaționale de înaltă calitate.

Arctic este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri românești, fiind certificat drept brandul de electrocasnice care oferă cel mai bun raport calitate-preț de către International Certification Association (ICERTIAS).

Compania operează două fabrici în România: cea de frigidere de la Găești, cea mai mare din Europa continentală și fabrica de mașini de spălat rufe de la Ulmi, prima unitate de producție din România și una dintre puținele din Europa, construită conform standardelor conceptului digital de Industrie 4.0.

Oxygen este o agenție integrată de comunicare, cu birouri la București și Cluj-Napoca. Premiată încă de la începutul activității pentru campaniile sale, agenția deține un portofoliu vast de clienți, precum: Olympus Dairy, Enel, Moncler, Garanti BBVA, Nestlé, Moncler, Sensiblu (Batiste, SPLAT, L’Occitane, iWhite, Apivita), BCR, Betano, Skoda, Total Romania, VEKA Romania, Huawei Technologies, KiK, Gregory’s România, Sony Pictures AXN, Intesa Sanpaolo Bank, Grand Entertainment, PPD Romania, Gruppo Campari (Campari, Aperol), Acqua Panna, San Pellegrino, DELL și mulți alții.

Pentru mai multe detalii despre Oxygen, accesați: http://www.oxygencomms.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *