free download 78 travel guides written by experts

Anul acesta, si tu poti fi Mos Craciun

Pe 20 decembrie, Music Channel imbraca hainele lui Mos Craciun si merge in vizita la copiii bolnavi de cancer de la spitalul Marie Curie.

De sarbatori, cel mai frumos cadou este un zambet pe buze. Un gest simplu poate face un copil mai fericit. Sau ii poate prelungi viata. Ai optiunea sa privesti in jur si sa ajuti sau sa fii indiferent. Asa cum o piesa se compune beat dupa beat, fericirea se construieste mana de la mana. Sunt copii care mor in fiecare zi pentru ca nu au un minim necesar de medicamente care sa ii tina in viata. Music Channel pretuieste viata si iti intinde mana. Acum e randul tau sa pui un cadou in sacul Mosului. Vino la sediul Music Channel sau trimite prin curier o jucarie sau orice altceva crezi tu ca poate insemna o clipa in plus de fericire pentru acesti copii.

Sau poti citi aceasta scrisoare:

Draga Mosule,

Am auzit de la oamenii mari ca e frumos sa razi, sa scrii, sa citesti, sa te joci pe calculator, sa mergi la scoala, sa ai prieteni. Am auzit ca e frumos sa fii mare si ca atunci cand cresti stii o multime de lucruri. Dar acum, eu stiu doar ca poate nu o sa fiu niciodata mare. De fapt, eu nu stiu daca o sa-ti mai scriu la anul. Dar pot sa sper ca te voi astepta si maine. Vrei sa ma ajuti sa te astept inca o zi? Promit sa fiu cuminte, sa iau medicamentele la timp si sa nu plang atunci cand mi se fac injectii. Doamna asistenta spune ca medicamentele ma tin in viata, dar am auzit ca nu mai are foarte multe medicamente. Mai vreau si eu un pic din viata mea, asa ca anul acesta, de Craciun, te rog sa imi aduci:                           

            –          antitermice sub forma de sirop cum ar fi nurofen, paracetamol

–          Antihistaminice sub forma de sirop Claritine sau Aerius

–          anti afte: solutii orale cum ar fi citrolin sau hexoral solutie sau spray

–          Unguente pentru refacerea vaselor "intepate" troxevasin sau hepatrombin.

–          COBAN 50MX3,6M

–          MICROPORE 2,5 X,14 M

–          MASCA FILTRU 3 M

–          COSMOPORE 7,2 X5

–          COSMOPORE 8X10

–          SPINOCAN G22X3

Mosule, sa nu ma uiti!

Te astept cu drag,

Un copil care spera sa traiasca maine.

Anul acesta, si tu poti fi Mos Craciun! Ajuta-ne sa umplem sacul, pana pe 20 decembrie, la adresa: Bulevardul Gheorghe Magheru, numarul 7. Etaj 2, cam. 241 B, Bucuresti, sector 1.

Bucuresti, 15.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *