Antreprenori și muzicieni consacrați concerteaza cot la cot pentru copiii din orfelinate

– Concert caritabil: Prin Arta spre Bine, 13 decembrie, Casa Eliad, intrare liberă –

Răzvan Popescu, owner și co-fondator Dental Med Luxury, va concerta pe 13 decembrie, la Casa Eliad alături de Grațiela Marineață (vioară), pentru a strânge fonduri necesare copiilor din centrul de plasament Casa Ștefan.

“Oricare dintre noi suntem la fel de vulnerabili, oricui i se poate întâmpla să își piardă familia, și, la o vârstă fragedă, să fie nevoit să supraviețuiască pe cont propriu. Am cunoscut în cercul apropiat profesioniști extrem de valoroși, care au fost lăsați de părinți în centre de plasament, însă au avut șansa de a fi adoptați de familii care i-au iubit și care le-au dat acces la educație, iar acest lucru a făcut o foarte mare diferență. Asta încerc să fac de 5 ani, să contribui la accesul la educație al acestor copii. Recunosc însă că, dacă găsim copii talentați, îi ajutăm să se dezvolte în domeniul muzical”, declară Alexandra Micu, fondator al companiei Talent Center.

Răzvan Popescu, Dental Med
Răzvan Popescu, Dental Med

Evenimentul “Prin Arta spre Bine”, inițiat și coordonat de Alexandra Micu, fondator al companiei de executive search Talent Center, se află la cea de-a V-a ediție.

În cei 5 ani, s-au strâns fonduri însemnate pentru un număr de peste 300 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 17 ani din câteva centre de plasament din București.

“Prin bunăvoința unor antreprenori români și din fonduri proprii reușim să acoperim cadourile pe care copiii le cer în scrisorile adresate lui Moș Crăciun. Banii strânși din donațiile de la concert sunt investiți pentru educația acestor copii”, adaugă Alexandra Micu, Talent Center.

Alexandra Micu, Talent Center
Alexandra Micu, Talent Center

Din acest an, proiectul inițiat în anul 2014 prin concertele caritabile “Prin Artă spre Bine”, va fi completat de asociația She is Mom, ONG care are ca scop educația mamelor din medii defavorizate și a copiilor.

“Îmi doresc să extind acest proiect dedicat abandonului de copii în orfelinate. Am creat, alături de alți 3 antreprenori, asociația She is Mom prin intermediul căreia vom încerca să găsim locuri de muncă mamelor care, din lipsă de resurse, se văd nevoite să-și abandoneze copiii în orfelinate.
Cred cu tărie că educația și sprijinul pentru a găsi resurse financiare, va scădea abandonul de copii”, mai adaugă Alexandra Micu.

Evenimentul caritabil de Crăciun, “Prin Artă spre Bine”, va avea loc pe data de 13 decembrie, la Casa Eliad, Mircea Vodă nr. 5, București, intrarea este liberă. Fiecare persoană poate dona orice sumă dorește.

Detalii pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/1004480813219141/.

Grațiela Marineață va concerta pentru copiii din Casa Ștefan.

Grațiela Marineață
Grațiela Marineață

“Sunt absolventă a Universității Naționale de Muzică din București – secția Vioară, iar de-a lungul timpului am avut mai multe proiecte și colaborări cu artiști deosebiți, cum ar fi HAVASI, recunoscut ca fiind cel mai rapid pianist din lume, trupa Smokie, AMI, Alexandra Stan.

Am concertat în Austria, Belgia, Bulgaria, Italia și Dubai, unde am locuit timp de un an, cântând pentru evenimente extraordinare, desfășurate în unele dintre cele mai luxoase locații, printre care și vestitul hotel Burj Al Arab. Doresc ca prin sunete să aduc un plus de bucurie și strălucire în viețile oamenilor, iar astfel să mă pot conecta la sufletele lor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *