free download 78 travel guides written by experts

ANTONIA lansează propria linie de merchandise, inspirată din stilul vestimentar al artistei

ANTONIA lansează propria linie de merch, inspirată din stilul vestimentar al artistei, cu elemente din cultura pop.

https://shop.antoniaofficial.com/

”Sunt foarte fericită că ideile mele au prins contur și le pot împărtăși cu voi prin această linie de merchandise! Mă regăsesc în această Mona Lisa a zilelor noastre, sunt mulțumită de rezultat și sper să vă placă și vouă la fel de mult!”, a declarat Antonia.

ANTONIA este cunoscută publicului din România pentru super piese care au devenit hituri precum “Jameia”, “Wild Horses”, “Hurricane”, “Iubirea mea” și colaborări cu INNA, Carla’s Dreams, Puya, Holograf, Jay Sean și VUNK.

ANTONIA lanseaza propria linie de merchandise

De curând, Antonia a lansat ”Touch Me”, o piesă puternică, în limba engleză, cu un videoclip futurist.

Piesa a fost compusă de Minelli și produsă de Costin Bodea, iar videoclipul are la bază un concept de Alex Velea și NGM Creative. Videoclipul a fost filmat de Alexandru Mureșan și regizat de Bogdan Păun cu care artista a mai colaborat și pentru ”Matame” și ”Sahara”, producție video Loops Production.

Unul dintre cele mai recente single-uri ale artistei este “Matame” și are aproape 19 milioane de vizualizări pe YouTube, este în topurile radio și TV și a fost licențiată worlwide de Sony Music.

Anul acesta, Antonia a debutat pe marile ecrane în dublajul de animaţie ,,UglyDolls: Păpuşi în bucluc” unde interpretează rolul principal și îi împrumută vocea adorabilei şi curajoasei Moxy.

„Sunt foarte bucuroasă că am avut ocazia să mă fac auzită şi altfel decât o fac în mod normal, aşa că animația ,,UglyDolls: Păpuși în bucluc” se poate spune că mi-a îndeplinit un vis pe care l-am avut de foarte mult timp. Cu atât mai mult sunt de părere că Moxy, păpuşa căreia îi dau voce, e cumva la fel ca mine: curajoasă şi mereu plină de entuziasm şi optimism. Nici nu mai spun cât de fericiţi au fost copiii mei când au aflat că mă vor auzi şi la cinema”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *