metalshow

Antena Satelor aniverseaza 18 ani de emisie

Postul Antena Satelor sarbatoreste la data de 25 decembrie 2009, 18 ani de cand a purtat glasul pamantului romanesc in casele satenilor.

Post cu acoperire nationala, unic in lume prin specificul sau de reflectare a civilizatiei rurale, Radio Antena Satelor ofera in grila de programe stiri si relatari in direct, interviuri, anchete, sfaturi ale specialistilor din toate domeniile, monografii radiofonice si reportaje despre cultura, traditii si mestesuguri de altadata. Totodata Antena Satelor detine cea mai bogata si mai valoroasa arhiva sonora a folclorului romanesc, cuprinsa in „Fonoteca de aur” a Radio Romania.

Radio Antena Satelor este postul cu cea mai mare rata de crestere a audientei din intreg spatiul radiofonic romanesc, peste 1 milion de ascultatori alegand in prezent frecventele sale. In topul audientei, Antena Satelor ocupa locul al cincilea la nivel national, cu o cota de piata de 7,9%, iar in mediul rural, pozitia a doua cu o cota de piata de 13 procente.

In martie 2008, Antena Satelor a primit Meritul Academic pentru implicarea in dezvoltarea asezarilor rurale, din partea Academiei de Stiinte Agricole si Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti”, aceasta fiind prima distinctie de acest fel care se acorda unei institutii media.

 Bucuresti, 27.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *