free download 78 travel guides written by experts

Antena 1 liderul divertismentului online

Antena 1 a devenit liderul divertismentului online, dupa ce www.antena1.ro s-a impus in ultima saptamana ca site-ul de divertisment cu cel mai mare numar de vizitatori unici. De asemenea, pentru a treia saptamana consecutiv, www.antena1.ro este in fruntea site-urilor televiziunilor de divertisment din Romania.

La mai putin de o luna de cand Intact Interactive, parte a Intact Media Group, a implementat noua platforma pentru www.antena1.ro, site-ul oficial al televiziunii cu acelasi nume devine liderul divertismentului online, insumand in ultima saptamana, 22-28 martie, 386.743 de vizitatori unici. Pe locul secund se afla Cinemagia.ro cu 373.711 de vizitatori unici, cea de-a treia pozitie in topul realizat de Studiul de audienta si trafic internet (SATI) fiind ocupata de Protv.ro cu 361.412 de vizitaztori unici.

Antena1.ro a inregistrat in ultimele trei saptamani o crestere de peste 100.000 de utilizatori unici, reusind sa surclaseze site-urile celorlalte televiziuni de divertisment din tara noastra. Astfel, in saptamana 15-21 martie 2010, www.antena1.ro a inregistrat un numar de 335.407 de vizitatori unici, spre deosebire de Protv.ro care a atins doar 293627, iar in saptamana precedenta, 08-15 martie, Antena1.ro a inregistrat 284.518 de utilizatori unici, cu 30.000 mai mult decat Protv.ro.

"Cifrele excelente SATI din ultimele trei saptamani ne confirma ca am ales corect drumul noului site www.antena1.ro. Este un portal entertainment-news, care evidentiaza excelentele productii de divertisment ale Antenei 1 si care te tine in priza cu tot ce este nou prin verticala de news. Conceptul, grafica si dezvoltarea poarta amprenta echipei Intact Interactive si credem ca acest lucru se va reflecta in performantele site-ului”, a declarat Augustin Roman, director general Intact Interactive, divizia de dezvoltare online a grupului Intact.

Noua varianta a site-ului Antena1.ro este disponibila utilizatorilor incepand cu 1 martie 2010 si le pune la dispozitie o serie de facilitati si aplicatii prin intermediul carora pot imbina utilul cu placutul sau, altfel spus, informatia cu divertismentul. Cu un continut bogat, actualizat in permanenta, site-ul Antena 1 le ofera utilizatorilor stiri de ultima ora, subiecte fierbinti dezbatute in cadrul Observatorului sau al emisiunilor de divertiment, inregistrarile emisiunilor transmise pana la momentul accesarii, posibilitatea vizionarii online, live a programului Antena 1, precum si o platforma de instant messaging pentru o parte dintre emisiunile postului.

Datele mentionate sunt furnizate de Studiul de audienta si trafic internet, inregistrate in perioada 08-28 martie 2010, la categoria divertisment.

Bucuresti, 30.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *