Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Antena 1 lansează campania Ajut eu

La împlinirea a 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România, Antena 1 lansează campania Ajut eu, un punct de întâlnire al oamenilor care au nevoie de ajutor, cu cei care îl pot acorda.

Astfel, pe 29 noiembrie, Antena 1 îi invită pe telespectatori ca în loc de “La mulţi ani!”, să spună “Ajut eu”.

Este mai mult decât o aniversare, este concretizarea promisiunii “Mereu cu tine”. Este şansa de a fi mai buni, împreună.

Pornind de la premisa “Spectacolul face bine”, proiectul ambiţios Ajut eu îşi propune să conecteze pe platforma www.ajuteu.ro dorinţele unor oameni, cu cei care le pot împlini, schimbând astfel destine.

ajutEu logor
Pentru că există oameni care au nevoie de ajutor şi oameni care pot să ajute, mecanismul campaniei este unul foarte simplu. Telespectatorii trebuie să acceseze site-ul www.ajuteu.ro şi să îşi pună o dorinţă sau să ajute la împlinirea uneia. Oricât de mic ar putea părea gestul făcut, pentru o altă persoană poate reprezenta împlinirea unui vis.

Pe 29 noiembrie, într-o ediţie specială de sărbătoare, Sandra Stoicescu se va afla alături de vedetele staţiei, dar şi de invitaţii săi speciali şi va prezenta poveştile emoţionante, momentele fericite şi dorinţele implinite în cadrul campaniei începută de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape şi continuată de către telespectatori. Mai multe detalii despre campanie va oferi Sandra Stoicescu, în această seară, în cadrul Observator 19, de la Antena 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *