bucharest tech week 2021

Antena 1 difuzează o ediţie-eveniment Gaşca Zurli, prezentată de Mirela Retegan

Duminică, în weekendul special dedicat Zilei Copilului, de la ora 10:00, Antena 1 aduce spiritul Zurli în casele românilor într-o ediţie-eveniment prezentată de Mirela Retegan.

Cum limitările impuse de starea de alertă nu au permis în acest an întâlnirea între echipa magică a Mirelei şi fanii săi, Antena1 a găsit o modalitate pentru a aduce lumea magică a personajelor Zurli în casele tuturor românilor.

“1 Iunie este cea mai importantă zi din an în lumea Zurli. Pregătim mereu surprize care îi lasă pe copii cu amintiri de neuitat. Anul acesta e un an special. Un an în care nimic nu a mai fost la fel. Tocmai de aceea, mi-am dorit să ajungem la cât mai mulţi copii din România. Am ales Antena 1 pentru a duce Gaşca Zurli în casele tuturor.
O să fie o emisiune plină de energia noastră bună. O premieră pentru noi şi pentru fanii Gaşca Zurli. Ne vedem duminică, 31 mai, de la ora 10:00 pe Antena 1!”, a declarat Mirela Retegan, fondatoarea Gaşca Zurli.

Gasca Zurli_Antena 1

Gaşca Zurli este trupa ce a devenit un fenomen naţional pentru copiii din România şi totodată cel mai mare brand pentru copii 100% românesc.

Cu peste 1,3 milioane de abonaţi pe canalul de Youtube, şi sute de milioane de vizualizări, Gașca Zurli este o lume magică, plină de bucurii și zâmbete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *