Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Angajați cu 30% mai productivi pentru Jollycontor, cel mai mare furnizor de obiecte sanitare de lux din Cluj

Cel mai mare distribuitor de obiecte sanitare premium din Cluj estimează o creștere de până la 30% a productivității angajaților. Această majorare se datorează unui pachet de softuri implementate de Senior Software, furnizor de sisteme software cu un portofoliu unic de soluții în România.
Jollycontor este o companie cu aproape 25 ani de experiență pe piața distribuției de obiecte sanitare. După o analiză detaliată, reprezentanții Jolly au ales pachetul integrat de sisteme Senior Software format din soluțiile SeniorERP pentru managementul resurselor și SeniorVisualBI pentru raportare și analiză.

Senior Software logo

Managerii Jollycontor estimează că cele două sisteme vor determina o creștere de până la 30% a productivității angajaților datorită automatizării operațiunilor și a monitorizării acestora în timp real.

“Pachetul de soluții Senior Software îți permite să controlezi de la macro la micro o bună parte din operațiunile firmei și să realizezi cu ușurință orice centralizare, raport sau analiză. Mai mult, interfața și modul în care funcționează sistemele ne surâde. Cred că avem deja peste 50 de rapoarte făcute. Este un tool excepțional! Totodată, soluția de BI ne permite să construim dashboard-uri din mai multe rapoarte, un aspect care este extrem de important, mai ales când vrei să prezinți mai multe date într-un singur loc pentru aprobarea unui buget sau a unui proiect”, a declarat Paul Ivanciuc, Manager Operațiuni Jollycontor.

Pe lângă beneficiile menționate, cel mai mare furnizor de produse sanitare de lux din Cluj a observat următoarele schimbări după alegerea pachetului de softuri ERP + BI:
Creșterea cu 20-25% a eficienței în procesul de aprovizionare mărfuri
Generarea documentelor fiscale pe baza comenzii
Un control și o transparență mai mare asupra circuitului documentelor
Îmbunătățirea fluxurilor operaționale
Eficientizarea procesului decizional
Posibilitatea creării unor analize de business complexe
Urmărirea în timp real a situației încasărilor, dar și a altor indicatori care influențează costurile și vânzările

Decizia reprezentanților Jollycontor de a investi într-un pachet de sisteme software pentru managementul afacerii a venit odată cu dezvoltarea accelerată a companiei din ultimii ani. “Ne-am dat seama că nu putem crește fără o soluție integrată de management pe măsură, iar pachetul ERP + BI de la Senior Software a îndeplinit cele mai multe criterii de selecție în comparație directă cu alți furnizori din domeniu. Cele mai importante criterii au fost: personalizarea platformei conform nevoilor noastre, suportul post-vânzare, preocuparea continuă pentru dezvoltarea aplicației, interfața simplă și ușurinta cu care se utilizează sistemul”, a adăugat Paul Ivanciuc.

Cu o cifră de afaceri de aproximativ 5 milioane de euro, Jollycontor este o afacere din Cluj ce desfășoară activități de consultanță, distribuție, retail și vânzări online în domeniul amenajărilor interioare de baie. Compania deține un showroom de aproximativ 2.000 mp și două depozite cu o suprafață totală de 4.000 mp, iar în potrofoliul acesteia se regăsesc peste 5.000 de produse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *