free download 78 travel guides written by experts

Andreas Wendt a fost numit membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG cu responsabilităţi pentru achiziţii

Experienţă îndelungată în producţie în calitate, inovaţie şi gestionarea problemelor complexe

Bucureşti/München. În cadrul întâlnirii de astăzi, Consiliul Director al BMW AG l-a desemnat pe Dr.-Ing. Andreas Wendt (60 de ani) ca membru nou al Consiliului de Administraţie cu responsabilităţi pentru achiziţii şi reţeaua de furnizori, funcţie ce devine efectivă la 1 octombrie 2018. Wendt, licenţiat în inginerie mecanică, a fost director al cele mai mari uzine BMW Group din Germania, cea de la Dingolfing, cu începere din prima parte a anului 2017. Anterior, Wendt a condus uzina BMW Group din Regensburg timp de opt ani.

Andreas Wendt named BMW AG Board of Management Member for Purchasing

Wendt şi-a început cariera la BMW Group în 2002, ca director al producţiei de dezvoltare strategică. Apoi a condus departamentul de producţie al “Componentelor de Suspensie şi Tren de Rulare” de la uzinele din Landshut, Dingolfing şi Berlin. Din mai 2006 până la trecerea sa la Regensburg, Wendt a fost director al celei mai mari uzine de motoare a BMW Group, la Steyr (Austria).

“Prin toate etapele carierei sale în BMW Group, Andreas Wendt a fost o forţă pentru inovaţie. Cu competenţa sa remarcabilă în gestionarea calităţii şi complexităţii, el a stabilit mereu noi repere”, a declarat Dr. Norbert Reithofer, preşedintele Consiliului Director al BMW AG. Reithofer a completat: “Achiziţiile şi reţeaua de furnizori sunt mai importante ca niciodată pentru succesul nostru comercial. Actuala internaţionalizare a afacerii noastre şi volatilitatea în creştere măresc mult nivelul de complexitate şi necesită o flexibilitate şi mai mare din partea reţelei noastre furnizori şi a diviziei de achiziţii. Mai mult, putem obţine inovaţia necesară în domeniile noastre de interes precum mobilitatea electrică, digitalizarea şi condusul autonom prin intensificarea parteneriatelor cu furnizorii. Numirea lui Andreas Wendt pune divizia de achiziţii într-o poziţie excelentă pentru îndeplinirea acestor cerinţe.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *