free download 78 travel guides written by experts

Analia Selis lanseaza „Cantece de Craciun” pe ritmuri sud-americane

„Libraria cu muzica”, proiect initiat de Radio Romania Muzical si Librariile Humanitas, va gazdui vineri, 4 decembrie, ora 18.30, lansarea cel mai nou album semnat Analia Selis: „Cantece de Craciun pentru cei mici si cei mari”. Evenimentul va avea loc la Libraria Humanitas Kretzulescu din Bucuresti, Calea Victoriei nr. 45.

„Cantece de Craciun pentru cei mici si cei mari” este un album atipic pe piata romaneasca de profil: este prima oara cand ritmurile specifice cantecelor sud-americane de Craciun rasuna in limba romana. Analia Selis este originara din Argentina, a studiat muzica clasica la Boston, in Statele Unite ale Americii, iar din 2003 s-a stabilit in Romania, alaturi de sotul ei, violoncelistul Razvan Suma.

Cel mai nou album al Analiei Selis se adreseaza in egala masura copiilor si adultilor si poate fi un foarte potrivit cadou pentru Mos Nicolae sau Mos Craciun.

Cu ocazia lansarii albumului „Cantece de Craciun pentru cei mici si cei mari”, Analia Selis va interpreta live patru piese si va oferi autografe. Copiii prezenti la eveniment se vor putea bucura si de alte mici surprize oferite de artista.

„Cantece de Craciun pentru cei mici si cei mari” este un album editat de Sonoro Records, avand ca parteneri media Radio Romania Muzical, Radio Romania Cultural si TVR.

Concertul de promovare a albumului va avea loc duminica, 13 decembrie 2009, ora 19.00, la Sala Radio.

Bucuresti, 03.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *