Shadow

AmRest deschide primul restaurant Burger King în Brașov

  • Momentul marchează prima deschidere a unui restaurant Burger King în afara Bucureștiului
  • Noua deschidere face parte din strategia pe termen lung a companiei

AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, va sărbători deschiderea primului restaurant Burger King în Brașov, în data de 9 iulie. Acesta va fi situat în Afi Brașov, pe Blvd 15 Noiembrie, nr. 78 și va fi deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00–21:00.

Evenimentul marchează un moment important pentru companie – primul restaurant Burger King deschis în afara Capitalei. Noua locație care urmează să fie deschisă în Brașov face parte din strategia pe termen lung a companiei și arată că rezultatele brandului sunt în concordanță cu planurile de creștere și expansiune pe care managementul Burger King le-a prezis.

Burger King logo

Cu ocazia noii deschideri, Burger King a pregătit mai multe surprize pentru fanii brand-ului, inclusiv vouchere gratuite pentru produse. Astfel, primii 300 de fani care se vor afla la deschiderea Burger King din Afi Brașov vor avea ocazia să primească câte un voucher ce va consta într-un Whopper gratuit.

Noul restaurant va avea o echipă de 30 de experți în pregătirea burgerilor pe grătar și va oferi clienților săi un spațiu de servire generos, cu opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare. Pe lângă preparatele Burger King deja cunoscute, fanii din Brașov vor putea în sfârșit să deguste noile produse introduse recent în meniu – Plant Based Whopper & Plant Based Nuggets.

„Este o zi importantă pentru noi, deoarece unul dintre obiectivele noastre a devenit realitate: de acum înainte, HOME OF THE WHOPPER® va fi prezent și în orașul medieval Brașov. Acest moment marchează primul pas al Burger King pentru a-și întâlni fanii în afara Bucureștiului. Suntem extrem de entuziasmați de acest moment, mai ales că anul trecut a fost unul provocator pentru toată lumea. Însă cu multă muncă și alături de o echipă dedicată, ne-am adaptat rapid depunând toate eforturile necesare pentru a continua să oferim servicii rapide și de calitate. Lucrăm constant la planurile noastre de expansiune în regiune, așa cum a promis”, a declarat Abdalla Hafez, Brand President Burger King.

De la intrarea pe piața din România în 2019, Burger King a deschis opt restaurante în locații cheie ale Capitalei (trei de tip in-line și cinci situate în centre comerciale) și unul în Brașov. În plus, compania a integrat într-un timp record, în timpul pandemiei, serviciul de livrare în București prin parteneriate cu aplicații de livrare și a dezvoltat serviciul de livrare deja existent.

Ca întotdeauna, compania a luat toate măsurile de siguranță și igienă în pregătirea tuturor comenzilor: de la recipiente cu dezinfectant în toate punctele-cheie din restaurant, la echiparea angajaților cu măști și mănuși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *