free download 78 travel guides written by experts

Amplusnet la CeBIT 2009

Compania Amplusnet, producatorul solutiilor de monitorizare  Cyclope (Monitorizare-Angajati, Internet Filter si Monitorizare Imprimante), va fi prezenta la targul international CeBIT de la Hanovra, in perioada 3-8 martie 2009, in cadrul standului national al Romaniei.

Prezenta la targ face parte din strategia de extindere a retelei de parteneri Cyclope. Amplusnet a creat special pentru targ varianta internationalizata a solutiilor disponibila in limbile rusa, engleza, spaniola, italiana, poloneza si ceha.

`Dorim sa promovam solutiile romanesti ca o alternativa eficienta, atat din punct de vedere al performantelor, cat si din punct de vedere al costurilor. In ceea ce priveste piata de aplicatii de monitorizare a angajatilor, mizam pe specificul unic al rapoartelor oferite si pe caracterul ne-invaziv al Cyclope, ceea ce il face aplicabil la nivelul tuturor organizatiilor, fara a intra in contradictie cu normele legislative din majoritatea tarilor`, a declarat Dan Gurghian, Business Development Manager Amplusnet.

Locatia companiei va fi Hala 7, Stand A04.

Amplusnet este o companie cu capital integral romanesc, fondata in 2003, care are ca obiect de activitate dezvoltarea de solutii informatice pentru imbunatatirea proceselor de afaceri si consultanta in IT.

Portofoliul Amplusnet contine aplicatii web si de protectie online, solutii eCommerce si eBusiness, solutii de monitorizare a personalului si a infrastructurii IT, folosite de peste 7.000 de clienti din Romania si strainatate (institutii guvernamentale si bancare, universitati, IMM-uri si companii multinationale).

Bucuresti, 26.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *