free download 78 travel guides written by experts

Alta sarbatoare si solutia

„Domnule Director, avem 7 clienti pe care-i cheama Constantin si Elena! Cum procedam?”

Pe 21 Mai (duminica viitoare) o noua sarbatoare – poate fi omisa, insa intuim cat de bine s-ar simti partenerii nostri de afaceri, daca li s-ar acorda putina atentie: un telefon de ‚La multi ani’ / un cadou simbolic. Decizia va apartine – noi doar implementam intentiile dvs!

Incepand cu listele de Parteneri, continuand cu verificarea informatiilor, aflarea zilelor de nastere, propunerea de cadouri speciale, adaptate fiecarui Partener, pana la livrarea acestora la destinatie, in chiar ziua potrivita.

"Partner’s Agenda" este un serviciu unic, ce integreaza activitatile de gestionare a bazei de date cu partenerii companiei, solutii/achizitie & livrare cadouri originale, toate detaliile fiind stabilite anticipat cu dvs si raportate periodic.
 
Astfel, suntem prima companie care va semnaleaza & asista de fiecare data cand e vorba de aniversari / evenimente speciale / sarbatori traditionale, transmite partenerilor o felicitare / o invitatie / un cadou si organizeaza logistic toate aceste operatiuni de-a lungul unui an. Pentru ca de acum inainte sa nu mai fie nevoie sa alocati timp & resurse financiare suplimentare acestei extensii de Customer Relationship Management.
 
Serviciul este foarte eficient, mulandu-se exact pe stilul si preferintele corporatiste. Totul pe baza unui contract de prestari servicii imagine&curierat, fara a se mai tine cont de limita de buget protocol deductibil.

Bucuresti, 12.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *